Loma-asunnot Jandiassa

Loma-asunnon vuokraus Kanariansaarilta on erittäin suosittu vaihtoehto lomalle ja voimmekin suositella myös vuokraamaan vuokrahuvilat ja lomahuoneistot Jandiasta, Fuerteventuran eteläosasta NOVASOLin kautta. Maisemat ovat täällä erittäin kauniita, kivisiä ja vuoristoisia ja ne yhdistyvät upeisiin rantoihin ja lempeään ilmastoon. Vuokratalot Jandiasta ovat monella tapaa täydellisiä lomakohteita, jos rakastat merta, rantaelämää ja vesiurheilua.

Loma Fuerteventuralla

Aurinkoa, uintia ja ihania rantoja

Pajaran ja jandian välissä on melkein koskematon kuusi kilometriä pitkä hiekkaranta. Kultainen hiekka ja meri, jonka kirkkaan veden alta näkee aivan uudenlaisen maailman, tekevät paikasta myös uskomattoman paikan sukelluksen ystäville. Vuokraa talo Jandiasta ja koko Fuerteventuran eteläosa on ulottuvillasi. Voit tutustua alueeseen niin vaeltaen kuin pyöräillen. Vuokraa loma-asunto Jandiasta ja vieraile myös kauniissa kansallispuistossa, Parque Natural Jandiassa ja nauti upeista maisemista, vaellusreiteistä sekä kauniista luonnosta.

Kapealla merialueella Kanariansaarten ja Afrikan välissä uiskentelee suuria miekkakaloja, tonnikaloja ja sardiineja. Vuokraa huvila Kanariansaarilta ja pääset testaamaan kalastustaitoja itsekin. Jandian alue kuuluu erityisesit parhaisiin kalastusalueisiin ja kalastajat seilaavatkin pitkin rannikkoa pikku veneillään.

Jandia ja Fuerteventuran eteläosat ylipäätään tunnetaan surffareiden mekkana. Vuokraa loma-asunto jandiasta ja testaa leijasurffausta, purjelautailua ja surffausta. Loma-asunnon vuokraus Fuerteveturalta on myös loistava tapa tutustua upeaan merenalaiseen elämään, sillä kirkkaat vedet tekevät sukelluksesta ja snorklailusta huikean kokemuksen. Loma-asunto jandiasta takaa myös vapauden nauttia lomasta haluamassasi seurassa ja tahdissa.

Vuokraa talo Fuerteventuralta NOVASOlin kautta

NOVASOLilta löydät monenlaiset loma-asunnot Jandiasta. Kaikki loma-asunnot Fuerteventuralla ja muualla Espanjassa ovat yksityisomisteisia ja erikseen valikoituja, joten voimme taata kohteidemme laadun. Voit vuokrata huvilat ja huoneistot Jandiasta sekä ihanat loma-asunnot Fuerteveturalta helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan unelmien loma-asunto Jandiasta!