Loma-asunnot El Cotillossa

Vanha kalastajakylä El Cotillo sijaitsee pitkällä pohjoisessa Fuerteventuran länsirannikolla. Pieni satama El Cotillossa löytyy valtavan betonimuurin takaa. Muuri suojaa ankkuroituja kalastusveneitä isolta Atlantin valtamereltä. Meri on täällä puolen usein suuri ja vallaton ja isot aallot pyyhkivät rannikkoa ja jopa korkean muurin yli. Vuokratalot El Cotillosta ovat oikea kokeneidne surffareiden paratiisi, joka vetää helposti vertoja esim. Corralejon surffiparatiisille. Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta ja et varmasti tule katumaan!

Loma-asunnot Fuerteventuralla

Pääse matkakohteen ytimeen

Jos et halua uhmata Atlantin pauhetta, löydät silti sopivat loma-asunnot El Cotillosta rauhallisemmallekin lomalle. Alueella on monia ihania ravintoloita ja kahviloita, joissa pääset nauttimana tuoreista meren antimista. Vuokrahuvilat El Cotillossa tarjoavat myös ihania suojaisia laguuneja, valkoisia ja suojaisempia hiekkarantoja, jossa voit nauttia rauhassa auringosta ja uimisesta. Vuokraa talo El Cotillosta ja koko perhe nauttii varmasti upeasta lomasta takuu auringolla.

Löydät tästä pikkukaupungista muutamia kauppoja, mutta kaupungin parhaat palat ovat sen uskomaton luonto ja puhtaat vedet. Voit vuokrata pyörän läheltä vuokrataloja El Cotillossa ja lähteä tutkimaan lähialuetta kuntoilun merkeissä. Veneen vuokrauskin onnistuu, jotea seikkailut pitkin rannikkoa vain odottavat lomailijoita.

Vuokraa loma-asunto Fuerteveturalta suoraan NOVASOLin kotisivuilta

Vuokratalo El Cotillosta on loistava vaihtoehto koko perheelle. Voit nauttia lomastasi auringonpasteessa omalla terassilla ja tutustua alueeseen juuri siinä tahdissa ja seurassa kuin tahdot. Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta ja teet sen turvallisesti NOVASOLin kautta, sillä jokainen loma-asunto Espanjassa ja Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti. Vuokraa siis unelmiesi loma-asunto El Cotillosta ja lähde ihanalle lomalle Fuerteventuralle!