Loma-asunnot Corralejosissa

Jos halajat lomalle Kanariansaarille, niin vuokraa loma-asunto Corralejoksesta, jossa pääset kokemaan Fuerteventuran saaren hurman parhaassa muodossa. Tämä kaunis saari on oikea lomaparatiisi ja vuokrahuoneistot ja –huvilat Corralejoksessa tarjoavat oivat mahdollisuudet vesiurheiluun, rantaelämään ja mukaviin aktiviteetteihin.

Loma Fuerteventuralla

Viihtyisä pikkukylä

Kaunis pikkukaupunki Corralejos oli aiemmin vain pieni kalastajakylä, mtta on sittemmin kasvanut suosituksi lomakohteeksi Kanariansaarilla. Pitkät ja upeat hiekkarannat sopivat kaikille harrastuksista ja haluista riippumatta. Upeat aallot ja ihana lämpimät sopivat loistavasti surffareille, joita tule epaikalle ympäri maailman. Voit myös testata leijasurffausta alueen rannoilla. Värikkäät kalat ja rikas eläimistö tekevät merenalaisesta maailmasta upean paikan sukelluksen ja snorklailun ystäville. Vuokraa talo Corralejoksesta ja pääset nauttimaan rantaelämän parhaista paloista.

Loma-asunnot Corralejoksessa sijaitsevat Kanariansaarten upeimpien rantojen tuntumassa. Lisääntynyt turismi on kasvattanut ihanien kahviloiden, ravintoloiden ja ostospaikkojen valikoimaa, joten loma-asunnon vuokraaminen Corralejoksessa ei jätä ketään tyhjin käsin.

Uusien turistialueiden välistä löydät myös vanhempia kalastajatorppia, joiden tunnelmaan pääset mukaan, kun valitset NOVASOLin loma-asunnot Corralejoksesta. Jos rantaelämä alkaa tympiä, niin voit myös tutustua maaseutuun niin jalan, pyörällä kuin autollakin ja vierailla mukavissa nähtävyyksissä ja tavata paikallisia asukkaita. Vuokratalot Fuerteventuralta ja Corralejoksesta ovat yksityisomisteisia, joten voit viettää lomaasi kuin aito espanjalainen.

Varaa loma-asunto Kanariansaarilta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa kaikille sopivat loma-asunnot Fuerteventuralla. Löydät pienemmät huoneistot ja hienot huvilat Fuerteventuralta ja Corralejoksen kaupungista suoraan täältä kotisivuiltamme ja voit varata niitä kellon ympäri suoraan netistä. NOVASOLin vuokra-asunnot Espanjassa ja muualla Euroopassa ovat erikseen valikoituja, joten voimme taata niiden laadun. Tervetuloa lomalle Kanariansaarille ja vuokraamaan unelmien loma-asunto Corralejoksesta.