Loma-asunnot Betancuriassa

Jos haluat lähteä lomalle Fuerteventuraan, vuokraa talo Betancuriasta, saaren entisestä pääkaupungista ja yhdellä vanhimmista kohteista Fuerteventuralla. NOVASOLin loma-asunnot Betancuriassa sisältävät niin pienemmät vuokrahuoneistot kuin suuret uima-altaalliset huvilat kaikilla mukavuuksilla. Löydät myös kaupunkiasuntoja valikoimastamme.

Loma Fuerteventuralla

Kaupunki, jolla on tarina

Vanhan Betancurian kaupungin perusti ranskalainen hallitsija Jean de Bethencourt, joka myös antoi kaupungille sen nimen. Kun kaupunki perustettiin vuonna 1405, se oli pitkään Fuerteventuran pääkaupunki ja sen keskeinen kaupunki kauempana mereltä on auttanut sitä selviytymään piraattien hyökkäyksiltä. Silti kaupunki paloi 1593 ja sen uudelleenrakentamisessa kesti kauan. Samalla myös asukkaat joutuivat jättämään viljelyskelvottoman maan ja pian pääkaupunki siirrettiin muualle. Nykyään kaupunki on suosittu vierailukohde ja talon vuokraus Betancuriasta on loistava vaihtoehto viettää ihana loma Fuerteventuralla.

Vuokraa loma-asunto Betancuriasta ja pääset yhä nauttimaan kaupungin vanhasta loistosta ja upeista vanhoista rakennuksista. Pääkadulta löydät museo Casa Museo Arquebiologico, jossa voit nähdä monenlaista kulttuuriperintöä.

Vuokrahuvila Betancuriasta on oiva vaihtoehto käsitöiden ystävälle. Centro Insular de Artesania –keskuksessa säilytetään perinteisiä käsitöitä ja taidetta ja 'Casa Santa Maria'ssa voit itse seurata, kuinka nykytaiteilijat työstävät töitään ja ostaa samalla hienoja tuliaisia.

Vuokraa lom-asunto Fuerteventuralta täällä kotisivuillamme

Voit helposti ja turvallisesti etsiä täältä kotisivuiltamme sopivat loma-asunnot Fuerteventuralta, hakuehtoja muokkammalla löydät myös huvilat ja huoneistot Betancuriasta. Kaikki NOVASOlin loma-asunnot Fuerteventuralla ja muualla Espanjassa ovat erikseen valikoituja ja ne tarkistetaan säännöllisesti, joten voimme taata jokaisen kohteemme laadun. Vuokraa talo Betancuriasta vaikka heti ja lähde lomalle Fuerteventuran saarelle!