search

Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta

Fantastinen lomasaari Fuerteventura sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Afrikan rannikolta ja täten Saharan aavikon lähin naapuri. Loma-asunnot Fuerteventuralla täyttyvät vuosittain tuhansista turisteista. Saari on todellinen paratiisisaari lomailijoille, jotka rakastavat hiekkarantoja, auringonottoa, uintia tai vaikkapa surffausta, sukellusta tai muita vesiurheilulajeja. Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta ja nauti upean saaren antimista omassa tahdissasi ja haluamassasi seurassa.

Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta

Upeita hiekkarantoja

Pitkät ja leveät hiekkarannat tarjoavat optimaaliset olosuhteet rantalomalle. Tilaa riittää kaikille ja aurinkoa jokaiselle päivälle. Vuokrahuvilat Fuerteventuralta ja sen itärannikolta tarjoavat erityisen hyvät olosuhteet perheellisille ja aktiivilomailijoille. Länsirannikolla virtaa välillä vaarallisia virtoja ja rannat ovat jyrkkiä, joten uiminen on haastavampaa. NOVASOLin loma-asunnot Fuerteventuralla sijaitsevat usein sellaisilla alueilla, joilla pääset helposti vuokraamaan varustuksen vaikkapa leijasurffaukseen tai sukellukseen. Vuokraa yksityisomisteinen huoneisto tai huvila Fuerteventuralta ja pääset todella nauttimaan juuri sellaisesta lomasta kuin haluat!

Loma-asunnot Fuerteventuralla sijaitsevat myös lähellä monenlaisia museoita ja muita nähtävyyksiä. Voit esimerkiksi vierailla La Alcogida –museossa, joka kertoo saaren alkuperäisestä elämästä ja traditioista. Arkeologinen ja Etnograafinen museo Betancuriassa vie sinut puolestaan la Atalayitan alkuasukkaiden maailmaan. Museo on jaettu kolmeen osaan; arkeologiseen, peloontologiseen ja etnografiseen. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja pääset nauttimaan jokaisen saaren hienoista puolista.

Oasis-puisto on trooppinen puisto, joka sijaitsee La Lajitassa ja on erittäin suosittu vierailukohde. Löydät sieltä myös Euroopan suurimman kamelireservaatin. Tutustu myös muihin eksoottisiin eläimiin, kuten apinoihin, krokotiileihin, merileijoniin ja seeproihin sekä erilaisiin eläinesityksiin, jotka hurmaavat niin aikuiset kuin lapset. Vuokrahuoneistot ja vuokrahuvilat Fuerteventuralla tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua hienoon botaaniseen puutarhaan, jonka upeat kasvit ovat vertaansa vailla.

Vuokraa loma-asunto Fuerteventuralta

Varaa loma-asunto Fuerteventuralta suoraan NOVASOLin kautta

Löydät kaikki loma-asunnot Espanjasta täältä kotisivuiltamme. Voit hakuehtoja muokkaamalla löytää juuri haluamasi huoneistot ja huvilat Kanariansaarilta. Jokainen loma-asunto Fuerteventuralla sekä muualla Euroopassa on erikseen valikoitu, joten voit vuokrata kohteita kauttamme turvallisin mielin, laatutakuulla. Tervetuloa vuokraamaan asunto tai talo Fuerteventuralta NOVASOLin kautta turvallisesti ja helposti!