search

Vuokraa loma-asunto El Hierrolta

Vuokrattu loma-asunto El Hierrolta tarjoaa sinulle ja lomaseurueellesi upeita loma-elämyksiä. Vaikka kyseessä on seitsemästä Kanariansaaresta pienin, El Hierro tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. El Hierro on saanut myös lempinimen ”ikuisen kevään saari”, sillä El Hierrolla lämpötila niin merellä kuin maallakin pysyttelee ympäri vuoden 19-23 asteessa. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja suuntaa paratiisilomalle El Hierron saarelle minä vuodenaikana tahansa!

Vuokraa loma-asunto El Hierrolta

Luonnonkauniita maisemia

Pohjois-Afrikan rannikolla sijaitsevien Kanariansaarten jokaisella saarella on oma luonteensa ja maisemansa. El Hierron maisemat ovat hyvin mäkisiä ja vaihtelevia, ja saarella sijaitsee myös suuria mäntymetsiä sekä tulivuoria. Vaihtelevat maastot kutsuvat sinut kokeilemaan erilaisia aktiviteetteja, kuten varjoaliitoa. Alueella on myös runsaasti pitkiä pyöräily- ja vaellusreittejä. Loma-asunto El Hierrolla on loistava tapa nauttia aktiivisesta lomasta, auringosta ja saarielämästä samanaikaisesti!

El Hierrolle on helppo tulla, sillä saarella on myös oma pieni lentokenttänsä, jonne on lentoja sekä Teneriffalta että Gran Canarialta. Teneriffalta El Hierrolle pääsee myös lautalla.

Hemmottelua makunystyröille

Huvila tai huoneisto Espanjassa hemmottelee niin sinua kuin makuhermojasikin. Myös El Hierrolta löydät runsaasti herkullisia paikallisruokia nautittavaksesi. Maista esimerkiksi maukasta suolaista sancocho canariota –kala-annosta, joka maistuu erityisen hyvältä mojokastikkeen kanssa. Myös papas arrugadas, joka valmistetaan pienistä suolavedessä höyrytetyistä perunoista, on maistamisen arvoinen Kanariansaarten perinneruoka. Vuokraa loma-asunto El Hierrolta ja nauti Kanariansaarten herkullisesta ruokatarjonnasta!

Vuokraa loma-asunto El Hierrolta

Älä missaa näitä - varaa loma-asunto El Hierrolta

Saaren keskellä sijaitsee suuri metsäinen alue nimeltä El Pinar. Sen kaltaiset mäntymetsät sopivat täydellisesti pyöräily- ja kävelymaastoiksi. Alueelta löytyy myös tulentekopaikka, raikasta juomavettä, wc:t, leikkikenttä sekä jalkapallokenttä. Kun lomailet El Hierron saarella, suosittelemme ehdottomasti myös ihailemaan upeaa El Golfon laaksoa La Peñan näköalapaikalta. Sieltä käsin voit nauttia paitsi upeista maisemista myös herkullisesta ruoasta Cesar Manriquen rakentamassa ravintolassa.
Yksi El Hierron saaren vanhimmista kylistä on Las Montañesas. Tänä päivänä kylä on asumaton, mutta sitä ympäröiviä peltoja käytetään edelleen.

Vuokraa loma-asunto El Hierrolta

Loma El Hierron saarella

Loma-asunto El Hierrolta antaa sinulle mahdollisuuden nauttia myös sukeltamisesta. Parhaimmat sukelluspäivät löytyvät läheltä La Restingan kalastajakylää, joka sijaitsee saaren eteläisessä osassa. Sieltä löydät kaksi sukelluskeskusta, jotka ovat avoinna vuoden ympäri. Yksi El Hierron tunnetuimmista nähtävyyksistä on Roque de la Bonanza, upea kalliomuodostelma, joka kohoaa 200 metrin korkeuteen merenpinnasta.