search

Vuokraa loma-asunto Asturiasta

Mikäli etsit lomakohdetta, joka on täydellinen yhdistelmä luontoa, kulttuuria ja herkullista ruokaa, vuokraa loma-asunto Asturiasta! Asturian maakunta sijaitsee Espanjan pohjoisosassa, Biskajanlahden rannalla. Kallioinen rannikko ja vuoristoiset pinnanmuodot tekevät Asturian alueesta uniikin ja yhden Espanjan kauneimmista paikoista. Lumoavan luontonsa lisäksi seudulta löytyy runsaasti entisaikojen kauniita rakennuksia, mikä tekee Asturiast täydellisen lomakohteen heille, jotka haluavat aistia historian siipien havinaa. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja suuntaa upean monipuoliselle lomalle Asturiaan Atlantin valtameren rannalle!

Vuokraa loma-asunto Asturiasta

Vuoria, hiekkarantoja ja kaikkea siltä väliltä

Loma-asunto Asturiassa antaa sinulle mahdollisuuden nauttia seudun upean vuoristoisista maisemista. Vuoristo, joka toimii etelässä luonnollisena rajana Asturian ja Leonin maakunnan välillä, on nimeltään Kantabrian vuoret. Niiden itäosassa sijaitseva Picos de Europan kansallispuisto tarjoaa loistavan ympäristön kalliokiipeilyyn ja siellä asustaa myös monia Etelä-Espanjalle harvinaisempia eläinlajeja, kuten esimerkiksi karhuja ja susia. Kantabrian vuorilla voi harrastaa myös vaeltamista, hiihtämistä sekä luolatutkimusta.

Vuokraa loma-asunto Asturiasta ja pääset nauttimaan sadoista Asturian rannikolla sijaitsevista rannoista, poukamista ja laguunoista. Monia rantoja ympäröi jyrkät kalliot, mikä luo alueille omanlaisensa ilmapiirin. Yksi seudun suosituimmista rannoista on Playa del Silencio, joka sijaitsee Gijónin kaupungin länsipuolella lähellä Cudilleron kalastajakylää. Myös Llanesin ympäristöstä löytyy monia kauniita ja vierailemisen arvoisia ranta-alueita

Kun sinulla on vuokralla huvila tai huoneisto Espanjassa, voit nauttia upeasta ilmastosta suurimman osan vuodesta. Asturian alueella ilmasto vaihtelee enemmän kuin Espanjan eteläosassa. Kesäaikaan päivät ovat usein lämpimiä ja aurinkoisia kosteusprosentin ollessa korkea. Talvet ovat leutoja, aurinkoisia ja sateisia, mutta toisinaan ilma voi muuttua kylmäksikin erityisesti vuoristoisemmilla aluille, missä sataa tavallisesti lunta marraskuusta toukokuulle. Sateen todennäköisyys kasvaa mitä sisemmäksi kuljet, joten pysyttele rannikolla mikäli haluat parantaa mahdollisuuksiasi nauttia auringosta!

Vuokraa loma-asunto Asturiasta

Saapuminen Asturiaan

Saapuminen Asturian loma-asunnollesi on helppoa, sillä Asturian maakunnalla on oma lentokenttänsä. Asturian lentoasema sijaitsee 40 kilometrin päässä maakunnan pääkaupunki Oviedosta lähellä luoteisrannikkoa. Asturiaan voi saapua myös junalla muualta Espanjasta ja yhteyksiä kulkee säännöllisesti sisämaan ja esimerkiksi Gijónin ja Oviedon välillä. Bussilla on mukava matkustaa eri maakuntien halki, ja linja-autoyhteyksiä kulkee useita kertoja päivässä Madridista ja muista Espanjan suurkaupungeista Asturiaan.

Nähtävää ja koettavaa Asturiassa

Vuokraa huvila tai huoneisto Asturiasta ja vieraile lomasi aikana myös maakunnan pääkaupungissa, Oviedossa. Kaupunki on täynnä kauniita rakennuksia ja viihtyisiä katuja, joita pitkin on mukava kuljeksia kaupunkia tutkimassa.  Mikäli haluat tutustua lähemmin Oviedon kauniisiin rakennuksiin, kaupungin pohjoispuolella sijaitsevan Monte Naranco –vuoren rinteiltä löydät esiromaanisen Santa María del Narancon kirkon ja sen läheisyydestä San Miguel de Lillon roomalaiskatolisen kirkon.

Luontoa rakastaville Asturia tarjoaa kuuluisan Picu Urriellu –vuoren, joka sijaitsee Picos de Europan kansallispuistossa. Ilta-aurinko saa vuoren loistamaan upeassa oranssinsävyssä, minkä mukaan vuori on saanut nimensä. Selkeällä säällä vuoren voi nähdä Ponceboksen kylästä saakka, joka sijaitsee Las Arenasin eteläpuolella.

Loma Asturiassa

Herkkuja makuhermoille

Asturiaa kutsutaan toisinaan myös juustojen maaksi (El Pais de los Quesos), sillä maakunnassa valmistetut juustot ovat erittäin laadukkaita. Maista ainakin herkullista Cabrales-juustoa, joka tunnetaan myös Espanjan rajojen ulkopuolella.

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Asturiasta, tulee sinun maistaa myös alueen keittiön erikoisuuksia. Maakunta tunnetaan parhaiten merenelävistä valmistetuista aterioistaan sekä herkullisesta fabada asturiana –papuruoasta, joka sisältää porsaanlihaa, valkoisia papuja, chorizomakkaraa, verimakkaraa ja sahramia. Ateria nautitaan usein asturialaisen siiderin tai punaviinin kanssa ja erityisesti talviaikaan se on suosittu lounas.

Varaa loma-asunto Asturiasta

NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa sisältävät aina myös turvapaketin. Kyseisen paketin turvin voit peruuttaa matkasi, mikäli sairastut tai joudut työttömäksi etkä näin ollen voi lähteä matkalle (tutustuthan tarkemmin vuokraehtoihimme loma-asuntoa vuokratessasi).

NOVASOL on vuokrannut huoneistot, huvilat ja mökit Espanjasta ja muualta Euroopasta jo vuodesta 1968 lähtien ja tänä päivänä olemme Euroopan johtava loma-asuntojen välittäjä. NOVASOLin loma-asunnot Asturiassa ovat laatutarkastettuja, mikä tarkoittaa sitä, että henkilökuntamme tarkistaa ja kuvaa kaikki kohtemme ennen niiden vuokralle laittamista. Näin sinäkin voit vuokrata loma-asunnot Espanjasta kauttamme helposti ja turvallisesti.

Kaipaatko apua sopivan loma-asunnon etsimisessä? Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse, teemme parhaamme löytääksemme sinulle ja matkaseurueellesi teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne parhaiten sopivan kohteen. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Asturiasta NOVASOLin kautta!