search

Vuokraa loma-asunto Torroxista

Torrox on hurmaava pieni kaupunki, joka sijaitsee noin neljä kilometriä sisämaahan päin sen rinnakkaisrannikkokaupungista Torrox Costasta ja kyseessä on todellinen unelmakohde Espanjan lomaa ajatellen. Malagan itäisellä puolella sijaitseva Torrox on tunnettu sen kilometrien mittaisista, kauniista ja leveistä rannoista aurinkoisella Costa del Solilla. Kaupungin eläväinen rannikko houkuttelee vierailijoita vuosi toisensa jälkeen ja tekee Torroxista yhden Costa del Solin suosituimmista kaupungeista. Kaupunkia suojaavat ympäröivät vuoret, mikä takaa miellyttävän ja ainutlaatuisen ilmaston. NOVASOLin laajasta valikoimasta loma-asuntoja Andalusiassa sinun on helppoa valita mieleisesi loma-asunto Torroxista ja viettää unelmien loman tässä mukaansatempaavassa kaupungissa.

Vuokraa loma-asunto Torroxista

Kulttuuriset kokemukset Torroxissa

Tuhansia vuosia pitkä historia tekee Torrox’n kaupungista mielenkiintoisen kohteen kulttuurimatkailijoille ja loma-asunto Torroxista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkeen siihen, mitä kaupungilla onkaan tarjota. Torroxilla oli historiassa tärkeä rooli maurien vallan aikana, jolloin silkkikauppa kukoisti Granadan ja kaupunkien, kuten Bagdadin ja Damaskoksen välillä. Aikoinaan Torroxissa sijaitsi maurien linna, mutta siellä on mahdotonta vierailla tänä päivänä, sillä linna tuhoutui piirityksessä ja myöhemmin maanjäristyksessä. Torroxin rikkaaseen historiaan voit tutustua enemmän roomalaisen nekropoliksen arkeologisella alueella, joka on auki yleisölle. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, tulet rakastamaan kaupungin 1500-luvun kirkkoja ja 1800-luvun sairaalarakennusta. Vuokraa unelmien loma-asunto Torroxista ja tutustu kaupungin kiehtovaan historiaan ja koe upea Andalusian seutu paikan päällä! 

Vuokraa loma-asunto Torroxista

Maistele espanjalaista ruokakulttuuria Torroxissa

Perinteisin ruoka-annos, jonka Torroxista löydät on ”migas”. Kyseessä on alueellinen erikoisuus, joka koostuu leivänmuruista, tuoreista merenelävistä, vihreistä paprikoista ja chorizosta. Malagan maakunnasta löydät myös monia muita perinneruokia sekä ruokakulttuureita ja loma-asunto Torroxista mahdollistaa niiden kaikkien maistelun – joko kaupungin ihanissa ravintoloissa tai oman loma-asuntosi terassilla auringon laskiessa. Tällä alueella myös kasvatetaan itse oliiveja, sitruunahedelmiä ja sokeria. Suuremmat kaupungit, kuten Granada, Seville ja Cordoba ovat kaikki parin tunnin ajomatkan päässä Torroxista ja ovat ehdottomasti vierailun arvoisia – eikä ainoastaan niiden loistavien ravintoloiden ansiosta. 

Vuokraa loma-asunto Torroxista

Vuokraa loma-asunto Torroxista NOVASOLin kautta

Vuokraamalla loma-asunnon NOVASOLin kautta, pääset majoittumaan lomasi ajaksi persoonalliseen ja kotoisaan ympäristöön. Loma-asunto Andalusiasta tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden omatoimisen ja itsenäisen loman viettämiseen, jonka aikana voitte itse päättää päivienne aikataulut ja rutiinit. NOVASOLin laaja valikoima tarjoaa loma-asuntoja jokaiseen lähtöön upeista luksusasunnoista omalla uima-altaalla aina edullisempiin ja hillitympiin koteihin. Lisäksi monet valikoimamme loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan reissuun. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoonne!