search

Vuokraa loma-asunto Torremolinosista

Torremolinos on yksi Espanjan vanhimmista sekä kuuluisimmista lomakohteista, ja se tarjoaa kaiken oleellisen täydellisen lomamatkan viettämistä varten – kauniita rantoja, herkullista ruokakulttuuria, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, sekä hauskoja aktiviteetteja jokaiselle. Torremolinosin kuuluisten rantojen lisäksi myös kohteen eläväisen tunnelman sekä värikkään yöelämän ansiosta tämä Andalusian alueen unelmakohde on pysynyt suosiossa läpi aikojen. Lisäksi myös kaupungin hurmaava historiallinen keskusta sekä sitä koristava arabialainen arkkitehtuuri ja historialliset monumentit lisäävät Torremolinosin suosiota. Vuokraa loma-asunto Torremolinosista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla ja monipuolisella kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Torremolinosista

Tekemistä ja koettavaa lomallasi

Lomallasi Torremolinosissa pääset nauttimaan kohteen ihanista rannoista. Todellisuudessa Torremolinos on yhtä pitkää rantaa kokonaan, mutta rantaviiva on jaettu neljään eri päärantaan; El Bajondillo, Playa la Carihuela, Playa El Retiro, sekä Los Álamos. Näistä El Bajondillo on suosituin ja keskeisin, ja täältä löytyy kaikki tarpeellinen monipuolisten ja viihtyisien rantapäivien viettämiseen – wc-tilat, suihkut, aurinkotuolit ja -varjot, erilaisten vesiaktiviteettivälineiden, kuten vesiskootterien, kanoottien ja kajakkien vuokraus, sekä viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita täynnä oleva pitkä rantapromenadi takaavat unohtumattomat muistot El Bajondillon rannalta. Playa la Carihuela tarjoaa Playa El Retiron tapaan lähes samat palvelut ja puitteet, kuin El Bajondillon ranta, mutta hieman pienemmässä mittakaavassa ja joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Los Álamosin ranta puolestaan on näistä neljästä päärannasta syrjäisin sekä hiljaisin, joten se on loistava rantakohde heille, jotka kaipaavat omaa rauhaa ja hiljaisuutta rantapäiviltään. Vuokraa loma-asunto Torremolinosista ja koe muun muassa kohteen upeat rannat palveluineen ja puitteineen. 

Rantapäivien ja monipuolisten ranta- sekä vesiaktiviteettien lisäksi Torremolinos tarjoaa sinulle ja perheellesi laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja harrastettavaksi ja kokeiltavaksi. Voitte esimerkiksi lähteä patikoimaan tai pyöräilemään alueen ainutlaatuisen luonnon helmaan henkeäsalpaaviin maisemiin. Luonnon ja ympäristön tutkiminen onnistuu mukavasti myös hevosen selästä. Lisäksi myös muun muassa golf ja tennis ovat suosittuja vapaa-ajanaktiviteetteja täällä ja siksi mahdollisuudet sekä puitteet näiden aktiviteettien harrastamiseen ovat loistavat. Jos matkustat lasten kanssa, kannattaa suunnata päiväretkelle alueen teema-, vesi- ja safaripuistoihin. Loma-asunto Torremolinosista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin omatoimisesti ja itsenäisesti.

Vuokraa loma-asunto Torremolinosista

Elämyksiä ja nähtävää Torremolinosissa

Sen jälkeen, kun olet rentoutunut jollakin alueen ihanista rannoista, voit esimerkiksi suunnata Torremolinosin historiallisen keskustan kuuluisimmalle kadulle, Calle San Miguelille. Sen varrelta löydät lukuisia ihania putiikkeja, kauppoja, sekä idyllisiä kahviloita, joiden terassilla istuskellessa ja kahvia siemaillessa on ihana katsella ihmisvilinää sekä nauttia ympäröivästä tunnelmasta. Tutustu kapeisiin kujiin San Miguelin kirkon ympärillä ja istahda välillä nauttimaan magnoliapuun viilentävästä varjosta. Muista myös tutustua El Bajondillon rannan lähellä sijaitseviin La Casa de Los Navajasin kartanoon sekä Torre Pimentelin torniin. Loma-asunto Torremolinosista tarjoaa myös loistavan tilaisuuden tutustua alueen herkulliseen ruokakulttuuriin kaupungin monissa viihtyisissä ravintoloissa sekä tapas-baareissa. 

Vuokraa loma-asunto Torremolinosista

Vuokraa loma-asunto Torremolinosista NOVASOLin kautta

Lomallasi Andalusian alueella sinulla on loistava tilaisuus tutustua alueen moniin mielenkiintoisiin kaupunkeihin sekä nähtävyyksiin esimerkiksi päiväreissujen muodossa. Auton vuokraaminen on hyvin suositeltavaa täällä, jotta pääset liikkumaan mahdollisimman kätevästi ja oman aikataulusi mukaan paikasta toiseen. Majoituksen kannalta paras vaihtoehto on loma-asunnon vuokraaminen NOVASOLin kautta, kun haaveissa on viettää omatoiminen ja itsenäinen loma, jonka aikana pääset elämään, kuten paikallinen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Torremolinosista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään unohtumaton loma tänne Espanjan unelmakohteeseen!