search

Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista

Roquetas de Marin kiehtova kaupunki sijaitsee Almerian maakunnassa Andalusian alueella. Lomaillessasi täällä pääset ihailemaan muun muassa Rooman valtakunnan aikaisia jäännöksiä sekä erinäisten historiallisten rakennusten sekä monumenttien suhteellisen hyvin säilyneitä raunioita. Kiitos kaupungin korkean sijainnin niemimaan eteläisessä osassa, ilmasto täällä on lämmin kesäisin sekä miellyttävä talvisin. Kyseessä on siis loistava lomakohde vuoden ympäri. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Andalusian alueella ja loma-asunto Roquetas de Marista tarjoaakin loistavan perustan tutustua koko Andalusian alueen kokemuksiin, nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin. 

Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista

Andalusian alueen ihanat rannat

Roquetas de Marista löytyy monia hyvin laadukkaita rantoja, joita hoidetaan päivittäin siivoamalla. Hiekka, merivesi ja ympäristö pidetään siistinä ja tästä syystä Roquetas de Marin rannat ovat erityisen houkuttelevia lomailijoille ja turvallisia sekä hyvin soveltuvia myös lapsiperheille. Lisäksi rannoilla on loistavat mahdollisuudet harrastaa erilaisia ranta- ja vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi laitesukellusta, snorklaamista, sekä purjelautailua. Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista ja lähde tutustumaan alueen viihtyisiin rantoihini, joista ehdottomasti kannattaa kokea ainakin seuraavat;

Playa Serena – Täältä löydät hienoa hiekkaa ja kristallinkirkasta merivettä. Playa Serena on palkittu yhtenä Andalusian alueen parhaista rannoista. Pitkin rantaa kulkee myös viihtyisä rantapromenadi, jota pitkin on ihana käppäillä sekä istuskella yhdessä sen monista terasseista. 

La Romanilla – Hiljainen ranta hienolla hiekalla ja kristallinkirkkaalla merivedellä. Täältä löytyy leikkikenttiä lapsille sekä monia rantabaareja, joissa voit nauttia herkullisia tapaksia sekä virvokkeita auringonoton lomassa. 

Bajadilla Beach – Helposti saavutettava pikkukiviranta, josta voit vuokrata riippumaton ja aurinkovarjon. Kyseessä on lapsiystävällinen ranta, joten tänne voi suunnata koko perheen voimin. 

Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Roquetas de Marissa

Roquetas de Marista löytyy paljon mielekästä tekemistä koko perheelle. Vieraile muun muassa Santa Anan linnassa. Kyseessä on 1500- ja 1600-lukujen välissä rakennettu linnoitus, joka tänä päivänä toimii vaihtuvien taidenäyttelyiden esittelypaikkana. Roquetas de Marista löytyy myös Espanjan modernein Plaza de Toros, eli härkätaisteluareena. Täällä järjestetään erilaisia suuria tapahtumia, kuten esimerkiksi konsertteja sekä konferensseja. Myös kaupungin satama on ehdottomasti kokemisen arvoinen ja täällä pääset halutessasi kalastamaan sataman viihtyisässä tunnelmassa. 

Mario Parkin vesipuisto on mitä loistavin kohde etenkin lapsiperheille. Täällä vesipuiston tilat on hyvin hoidetut ja lapset sekä lastenmieliset pääsevät kokeilemaan erilaisia vesiliukumäkiä. Samalla kun lapset leikkivät ja hurjastelevat vesiliukumäissä, aikuiset voivat nauttia aurinkoisesta päivästä vaikkapa hyvän kirjan kera aurinkotuolissa – miksei välillä pulahtaen veteen vesiliukumäen kautta. Myös toinen loistava koko perheen kohde on Roquetas de Marin akvaario, missä pääset tutustumaan moniin erilaisiin merieläimiin. Täällä hurjapäisimmät lomailijat voivat halutessaan jopa uida haiden kanssa! Loma-asunto Roquetas de Marista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin sekä mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista

Vuokraa loma-asunto Roquetas de Marista NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löydät loistavan valikoiman viihtyisiä Andalusian alueen loma-asuntoja, joista voit nettisivuillamme hakua rajaamalla valita juuri sinulle sopivimman. Loma-asunto tarjoaa lomallesi parhaan mahdollisen perustan ja usein suuremmat sekä monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Lisäksi jokainen tarjoamamme loma-asunto on yksityisomisteisuutensa ansiosta persoonallinen sekä kotoisa, ja moniin vuokrakoteihimme on myös lemmikit tervetulleita. Loma-asunto Roquetas de Marista on loistava vaihtoehto, sillä sen hyvän ilmaston ansiosta tänne voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!