search

Vuokraa loma-asunto Rondasta

Ronda on yksi ehdottomista Andalusian loman kohokohdista, kiitos sen loistavan sijainnin, lukuisten muistomerkkien ja nähtävyyksien sekä ainutlaatuisen ilmapiirinsä ja tunnelmansa. NOVASOLin kautta sinun on helppoa vuokrata loma-asunto Rondasta tai Costa del Solin rannikolta, josta pääset kätevästi kyseiseen kaupunkiin. Vähintään päiväreissu Rondaan onkin erityisen suositeltavaa, mutta parhaiten pääset nauttimaan kaupungin tarjonnasta, kun vuokraat loma-asunnon sieltä. Rondan kaunis kaupunki sijaitsee noin sadan kilometrin päässä Malagan kaupungista. 

Rondan kaupunki on Andalusian alueen kolmanneksi vierailluin kaupunki ja ihan syystäkin. Vain vierailemalla täällä pääset todella kokemaan kaupungin persoonallisen luonteen ja ainutlaatuisen tunnelman. Rondan kaupungin pitkät historian juuret juontavat aina 400-luvulle saakka, jolloin itse Julius Caesar perusti kaupungin nimellä Acinipo. Nykyään pääset ihailemaan kaupungin ensimmäisten rakennusten raunioita noin 20 kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella. Loma-asunto Andalusiasta ja Rondasta mahdollistaa tutustumisen tähän mielenkiintoista historiaa täynnä olevaan kaupunkiin.

Vuokraa loma-asunto Rondasta

Mikä tekee Rondasta ainutlaatuisen lomakohteen?

Olet ehkä saattanut nähdä kuvia Rondan yhdestä kuuluisimmista nähtävyyksistä; Puente Nuevesta eli Uudesta Sillasta. Tämä kaunis silta ylittää El Tajo -kanaalin ja yhdistää vanhan ja uuden alueen toisiinsa. Sillalta avautuu kuvankauniit maisemat Rondan kaupungin maisemiin. Jos et kärsi korkeanpaikan kammosta, kannattaa ehdottomasti vierailla myös Balcon del Coñossa. Tämä pieni parveke niin sanotusti leijuu satoja metrejä maanpinnan yläpuolella ja aiheuttaa todennäköisesti melkoisen adrenaliinihurmoksen, kun astut lähelle sen reunaa ja kaidetta. Kohde on ehdottomasti vierailun arvoinen ja esittelee alueen upeita maisemia ympärilläsi. 
Kun olet nauttinut Rondan upeista maisemista, lähde kävelylle kaupungin syövereihin ja löydä yksi sen upeimmista kohteista; Plaza Duquesa de Parcent. Täältä upeasti koristellulta aukiolta löydät Iglesia Santa Maria del Mayorin vaikuttavan kirkon, jonka rakentaminen kesti 200 vuotta. Plaza del Socorron aukio on myös vierailun arvoinen ja täällä onkin ihana nauttia vaikkapa kuppi kahvia suihkulähteen juurella, ennekuin matka jatkuu kohti kaupungin muita nähtävyyksiä. 

Härkätaistelu on tärkeä osa espanjalaista kulttuurihistoriaa ja Rondassa pääsetkin tutustumaan aiheeseen vaikuttavalla tavalla. Täällä nimittäin sijaitsee upea Plaza de Toros -härkätaisteluareena, joka on rakennuksena massiivinen, valkoinen ja pyöreä areena. Tätä on vaikea olla huomaamatta lomallasi Rondassa, kuten on myös areenan sisäänkäynnillä sijaitsevaa härkä patsasta. Areenalle järjestetään ohjattuja ja opastettuja kierroksia ja täältä löytyy myös pieni museo. Vuokraa loma-asunto Rondasta ja tutustu Espanjan kulttuurihistoriaan vierailemalla Plaza de Torossa!

Vuokraa loma-asunto Rondasta

Historialliset nähtävyydet Rondassa

Rondan lomasi aikana kannattaa käydä vierailemassa Baños Arabesin arabialaisissa kylvyissä. Nämä San Miguelin alueella sijaitsevat ja 1300-luvulta peräisin olevat kylvyt ovat parhaiten säilyneitä koko Espanjan alueella ja avoinna tänäkin päivänä yleiseen käyttöön. Kylpylävierailun jälkeen ota suunta kohti Mondragon palatsia. Tämä kaunis, vuodelta 1314 peräisin oleva palatsi oli koti muun muassa Kuningas Abomelikille ja myöhemmin katalonialaiselle kuningasparille Ferdinandille ja Isabellalle. Palatsin puutarhasta löydät rauhaa ja hiljaisuutta sekä suurten puiden viilentäviä varjoja. Kyseessä on upea keidas, jonka luona voit tuntea historian havinaa. Lisäksi kohteen museossa pääset oppimaan lisää Rondan historiasta. 

Historian havinaa pääset kokemaan myös Acinipon ensimmäisten rakennusten raunioilla. Ensimmäisen vuosisadan amfiteatterin rauniot ovat vaikuttavaa katseltavaa, kuten ovat myös sitä ympäröivien rakennusten rauniot. Rondassa on kuitenkin paljon muutakin koettavaa, kuin upeat ja ainutlaatuiset nähtävyydet; alue on myös tunnettu sen herkullisista viineistään. Viiniä tuotettiin täällä jo Julius Caesarin aikana ja kaupungin silloinen nimi, Acinipo, tarkoittaakin viinin kaupunkia. Kaupungin läheltä löydät Descalzos Viejon viinitilan, missä pääset halutessasi maistelemaan alueen viinejä. Osta pullo herkullista viiniä ja nautiskele ihanista mauista loma-asuntosi omalla terassilla auringon laskiessa.

Vuokraa loma-asunto Rondasta

Vuokraa loma-asunto Rondasta NOVASOLin kautta

Rondan kaupungissa ja sen ympäristössä pääset ihailemaan kuvankauniita maisemia ja nauttimaan ihanasta ja lämmittävästä ilmastosta. Paras tapa nauttia kaikesta siitä, mitä kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota, on vuokrata loma-asunto Rondasta NOVASOLin kautta. Yksityinen loma-asunto Andalusiasta tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin sekä tarjoaa mahdollisuuden nauttia lomasta omatoimisesti ja itsenäisesti. NOVASOLin laajasta valikoimasta jokainen löytää mieleisensä loma-asunnon ja valikoimaamme kuuluukin kohteita muun muassa eri hinta-, koko- ja sijaintiluokissa. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi Andalusian alueen loma-asuntoonne!