search

Vuokraa loma-asunto Nerjasta

Nerjan kaupunki ja kunta tunnetaan myös Kuningas Alfonso XII:sta antamalla nimellä Euroopan parveke. Nimi juontaa juurensa Nerjan vanhan kaupungin korkeaan kohtaan, josta avautuu kuvankauniit maisemat Välimeren ylle. Nauti kaupungin upeasta luonnosta sekä eläväisestä kulttuurista ja vuokraa loma-asunto Nerjasta NOVASOLin Andalusian loma-asuntotarjonnasta.

Vuokraa loma-asunto Nerjasta

Historiaa, kulttuuria ja aktiviteetteja Nerjassa

Nerjan kaupungilla on hyvin rikas historia, joten nähtävää ja kokemista riittää monelle päivälle. Nerjan vuorilta löytyy esihistoriallisia luolia, joista on löydetty muun muassa luita, maalauksia sekä keramiikkaa. On myös löydetty mahdollisia todisteita, jotka viittaavat siihen, että Nerja on asutettu jo 20 000 vuotta ennen ajanlaskun alkua ja kaupungin pitkän historian aikana sekä maurit, että roomalaiset ovat asuttaneet kaupunkia. Nerjassa voit siis helposti ja kätevästi yhdistää perinteisen espanjalaisen loman historiallisiin kokemuksiin ja nähtävyyksiin. Lisäksi kannattaa vierailla 1600-luvun barokkityylisessä El Salvadorin kirkossa sekä tutustua 1800-luvulla rakennettuun vaikuttavaan akveduktiin. 

Mielenkiintoisen ja rikkaan historian lisäksi Nerja tarjoaa lomailijoille paljon muutakin. Täällä sijaitsee esimerkiksi kaunis ja viihtyisä rantapromenadi , jonka tarjonnan parissa vierähtää helposti monia päiviä. Täällä voit esimerkiksi uida, ottaa aurinkoa sekä kokeilla erilaisia vesi- ja ranta-aktiviteetteja. Kaupungista löytyy lisäksi loistavat shoppailumahdollisuudet ja pienten putiikkien, markettien ja markkinoiden kiertely ympäri Nerjan kaupunkia takaa ihania muistoja ja kokemuksia. Ehkä mukaasi tarttuu joitakin perinteisiä espanjalaisia herkkuja, joita voit nautiskella loma-asuntosi terassilla auringon laskiessa. Vuokraa loma-asunto Nerjasta ja koe kaupungin uskomaton historia sekä mielenkiintoinen kulttuuri.

Vuokraa loma-asunto Nerjasta

Vuokraa loma-asunto Nerjasta NOVASOLin kautta

NOVASOLin loma-asunto Andalusian seudulta mahdollistaa ihanasta rannikosta nauttimisen ja kiehtovaan historiaan tutustumisen Nerjan hurmaavassa kaupungissa. Yksityinen loma-asunto tarjoaa monia hyötyjä lomasi aikana, kuten esimerkiksi mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit sekä nauttia majoittumisesta ilman muiden lomailijoiden läsnäoloa ja hulinaa. Tarjoamme laajan valikoiman ihania loma-asuntoja Espanjassa ja Nerjassa ja rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät epäilemättä mieleisesi kohteen, joka vastaa toiveitasi. Etsitpä sitten upeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla ja merinäköalalla, tai hillitympää ja yksinkertaisempaa kotia, NOVASOLilta löydät etsimäsi. Moni valikoimamme loma-asunnoista on lisäksi lemmikkiystävällinen, joten voit ottaa lomallesi mukaan myös nelijalkaisen ystäväsi. Vuokraa loma-asunto Nerjasta jo tänään ja lähde viettämään ihana loma Espanjan auringon alle!