search

Vuokraa loma-asunto Mijasista

Mijas on loistava lomakohde jos haaveilet kuvankauniista vuoristo- ja rannikkomaisemista, monipuolisista kulttuurisista nähtävyyksistä, herkullisesta espanjalaisesta ruuasta sekä ihanasta auringonpaisteesta. Loma-asunto Mijasista on loistava tapa kokea tämä kaikki omatoimisesti ja itsenäisesti. NOVASOLin laajasta valikoimasta Andalusian alueen loma-asuntoja löydät varmasti mieleisesi kohteen.

Vuokraa loma-asunto Mijasista

 Paljon nähtävää Mijasin ympäristössä

Mijasin kaupunki ja kunta sijaitsee vuoristorinteellä ja esittelee täydellisesti perinteistä ja tyypillistä andalusialaista valkoista kylämaisemaa. Edetessä rinnettä alaspäin kohti merta, teollinen ja kaupallinen alue yhdistyvät mielenkiintoisella alueella nimeltä Las Lagunas. Mijasin upeasta kaupungista löydät myös upeita ja mielenkiintoisia historiallisia monumentteja. 

Ympäri Mijasin kuntaa sijaitsee ripotellusti pienempiä kyliä, joissa NOVASOLilla on paljon viihtyisiä loma-asuntoja. La Cala on rannikkoisin alue, jossa pääset myös viettämään rentouttavaa rantaelämää samannimisellä hiekkarannalla. Mijasin kaupungin lähellä sijaitsee myös monia muita vierailun arvoisia rantoja, kuten esimerkiksi El Ejido, Marina Beach, Peñon del Cura, El Chaparral ja El Bombo.

Vuokraa loma-asunto Mijasista

 Mijasin kaupungin nähtävyyksiä

Mijasin kaupungin historiallisessa keskustassa, joka julistettiin kulttuuriseksi perintökohteeksi vuonna 1969, pääset kokemaan muinaisia perinteitä ja tutustumaan ikivanhaan kulttuuriin, joka on elossa vielä tänäkin päivänä. Täällä voit vierailla muinaisessa linnoituksessa tai ihailla muita upeita nähtävyyksiä, kuten Virgen de la Peña, Calvario, San Anton, Puerto, Nuestra Señora de los Remedios ja San Sebastian. 

Pitkin rannikkoa nousevat neljä näkemisen arvoista tähystystornia, jotka ovat nimeltään La Cala, Calaburras, Calahonda ja Torre Nueva. Tornit rakennettiin aikoinaan, jotta voitiin paremmin suojautua merirosvoja vastaan. Ensimmäinen torni on nykyään otettu käyttöön näyttelykohteeksi, jossa kannattaakin vierailla lomasi aikana. Vuokraa loma-asunto Mijasista ja koe kaikki kaupungin upeat nähtävyydet paikan päällä. 

Koe Mijasin kulttuuri

Historiallis-etnologisessa museossa pääset ihailemaan yksilöllisiä jäännöksiä muinaisesta Mijasista. Carromaton museo puolestaan koostuu upeasta kokoelmasta pienoismalleja ja kyseinen rakennus houkuttelee jo pelkän ulkonäkönsä puolesta – keltaiset seinät kukilla koristeltuina keräävät paljon katseita. Lisäksi kannattaa vierailla Modernin Taiteen museossa, jossa pääset ihastelemaan yli 400 työtä taiteilijoilta, kuten Picasso ja Salvador Dali. Museoiden sisältöjen lisäksi pitkin Mijasin kaupunkia on mahdollista tarkastella paikallisten taiteilijoiden tekemiä veistoksia, piirroksia, maalauksia, kaiverruksia, keramiikkaa sekä valokuvia. 

Loma-asunto Mijasista tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua paikalliseen ruokakulttuuriin, joka sisältää eräitä vaihtelevimmista sekä alkuperäisimmistä annoksista Malagan alueella. Maistele esimerkiksi herkkuja kuten salmorejo, maimone -keitto, cahorreñas ja gazpachuelo. Jälkiruuaksi puolestaan kokeile perinteistä buñueloa ja hornoazosta. Varmaa lomallasi Mijasissa on se, että et joudu menemään nukkumaan nälkäisenä.

Vuokraa loma-asunto Mijasista

Vuokraa loma-asunto Mijasista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Andalusian alueella ja Mijasin kunnassa. Rajaamalla hakua nettisivuillamme omien toiveidesi ja kriteeriesi mukaisesti, löydät mieleisesi loma-asunnon. Valikoimamme sisältää kohteita jokaiseen lähtöön kalliista luksusasunnoista edullisempiin ja yksinkertaisempiin koteihin. Kaikki asuntomme ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua kaikkien kohteiden toimivuudesta. Yksityinen loma-asunto tarjoaa parhaan mahdollisen tavan tutustua lomakohteen aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin omatoimisesti ja itsenäisesti sekä tarjoaa mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoosi!