search

Vuokraa loma-asunto Marbellasta

Yksi Costa del Solin kuuluisimmista ja suosituimmista kaupungeista on Marbella, jota toisinaan myös Espanjan St. Tropeziksi kutsutaan. Tämä ainutlaatuinen Andalusian alueen lomakohde houkuttelee vierailijoita vuosi vuoden jälkeen ja kyseessä on myös monien kuuluisuuden henkilöiden suosima kohde. Loma-asunto Marbellasta antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kiehtovasta ilmapiiristä, aurinkoisesta säästä, pienistä tapas-baareista sekä ihanista ravintoloista Espanjan auringon alla. Käppäile kaupungin kapeita katuja pitkin ja poikkea hurmaaviin pikkupuoteihin sekä vieraile Puerto Banuksen ainutlaatuisessa ja tasokkaassa satamassa, josta löytyy monia designer-kauppoja.

Vuokraa loma-asunto Marbellasta

Marbellan ihanat rannat

Loma Marbellassa tai muualla Espanjan rannikkokaupungeista ei ole kokonainen, jos ei vietä vähintään yhtä päivää rannalla. Costa del Sol on kuuluisa sen monista hiekkarannoista ja monet parhaista löytyvätkin Marbellasta; Bounty Beach, Playa de Rip Real, Playa de Alicate ja Nueva Andalucia ovat vain muutamia monista alueen ihanista rannoista, joissa kannattaa vierailla loma aikana. Nikke Beach on myös monien suosiossa oleva rantaklubi. Kyseessä on Playa de Zaragozassa sijaitseva luksuskohde, jossa vierailu on hieman tyyriimpää, kuin muissa alueen rantakohteissa. Vuokraa loma-asunto Marbellasta ja tutustu alueen ainutlaatuisiin rantoihin.

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Marbellassa

Marbella ei ole tarkoitettu ainoastaan heille, ketkä kaipaavat luksusta ja juhlintaa. Kyseessä on kuvankaunis kaupunki, jolla on mielenkiintoinen historia, joten myös kulttuuri- ja historiarakkaille lomailijoille Marbella on oiva kohde. Loma-asunto Andalusiasta tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokea Marbellan monet eri puolet. 
Lomallasi Marbellassa muista vierailla Casco Historicon vanhassa ja viihtyisässä kylässä. Täältä löydät muun muassa nähtävyyden nimeltä Plaza de los Naranjos, eli Appelsiini aukion, joka toimii usein yleisenä tapaamispaikkana. Täällä voit nauttia juomia ja herkullisia perinneruokia samalla, kun nautit appelsiinikukkien tuoksusta sekä kiehtovasta arkkitehtuurista. On myös suositeltavaa tutustua Paseo Maritimon suosittuun rantapromenadiin, jonka kauniissa maisemissa on ihana nauttia rentouttavasta iltakävelystä tai virkistävästä aamukävelystä katsellen ihmiskuhinaa. 

Espanja on loistava kohde heille, jotka etsivät ihanaa golfkohdetta Euroopasta. Marbellassa pääset nauttimaan yli 60 golfkentästä upeissa maisemissa ja miellyttävässä ilmastossa. Lisäksi Marbellasta löytyy paljon tekemistä ja aktiviteetteja lapsiperheille. Esimerkiksi noin 35 kilometriä Marbellasta sijaitseva Tivoli World on hauska kohde lapsille, tai Selwo Aventura Park, jossa pääset tutustumaan 2000 eläinlajiin ympäri maailmaa. Myös Aventura Marbella on jännittävä kohde; täällä pääset kiipeilemään puihin asennettuihin ratoihin ja kokeilemaan esimerkiksi erilaisia köysiratoja. Näiden kohteiden lisäksi lapset tulevat varmasti viihtymään Marbellan ihanilla rannoilla.

Vuokraa loma-asunto Marbellasta

Retkiä lomallasi Marbellassa

Lomallasi Marbellassa kannattaa vierailla jo aiemmin mainitussa Puerto Banuksen satamassa, josta löydät monia ihania ravintoloita, joiden herkullisia ruokia nauttiessasi voit ihailla hulppeita luksusjahteja sekä autoja. Lisäksi pitkin Puerto Banuksen satamaa ja pikkukujia sijaitsee monia baareja, joihin kannattaa suunnata, jos etsit vilkasta ja eläväistä yöelämää. Lisäksi Puerto Banuksen ulkopuolelta löytyy isompia clubeja, joihin kannattaa suunnata esimerkiksi taksilla. 

Kun suuntaat sisemmäs Puerto Banukseen poispäin satamasta, löydät idyllisen markkinapaikan, josta voit ostaa muun muassa herkullista espanjalaista ruokaa tai esimerkiksi koruja ja vaatteita kotiin vietäväksi. Mikään ei ole parempaa, kuin palata lomalta sellaisten vaate- ja korukappaleiden kanssa, jollaisia muilta ei löydy kotoa.

Vuokraa loma-asunto Marbellasta

Vuokraa loma-asunto Marbellasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Andalusian alueella ja Marbellassa ja kaikki kohteemme ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua niiden toimivuudesta. Tutkimalla valikoimaamme nettisivuillamme ja rajaamalla hakua vastaamaan sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi, löydät epäilemättä unelmiesi loma-asunnon. Yksityinen loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden viettää omatoiminen ja itsenäinen loma, jonka aikana saatte itse päättää lomapäivienne aikataulut ja rutiinit. Unelmien loma-asunto Marbellasta tarjoaa myös parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoonne.