search

Vuokraa loma-asunto Manilvasta

Vuokraa loma-asunto Andalusiasta, Manilvan kauniista kaupungista ja nauti lomastasi miellyttävässä ilmastossa herkullisen ruokakulttuurin sekä kuvankauniiden maisemien saattelemana Costa del Solin suositulla alueella. NOVASOLin laajasta loma-asuntovalikoimastamme on helppo löytää itselle mieleinen sekä omia toiveita ja vaatimuksia vastaava loma-asunto Manilvasta.

Vuokraa loma-asunto Manilvasta

Loma Manilvassa

Manilvan kaupungilla on loistava sijainti Malagan maakunnassa; tällä hyvin tunnetulla alueella on loistava hedelmällisyys ja kalastus on edelleen aktiivinen ammatti. Käppäile kaupungin kujia ja katuja pitkin ja löydä sen kiehtovia paikkoja sekä nähtävyyksiä. Esimerkiksi Miramarin aukio on kaunis paikka täynnä kukkia ja palmuja. Täältä löytyy myös upea merenneitopatsas, joka suojelee Manilvan merimiehiä. Sunnuntaisin voit vierailla paikallisella kirpputorilla, jossa on myynnissä kaikkea mahdollista vihanneksista ja muista paikallisista tuotteista huonekaluihin sekä koruihin. Kirpputorin avulla pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja kansaan paremmin. Lomallasi Manilvassa kannattaa myös käydä tutustumassa ”Plaza Romance de la Luna” -nähtävyyteen, joka on runoilija Federico Garcia Lorcan tribuutiksi rakennettu upea suihkulähde neljällä koristellulla pylväällä. 

Kaupungin ympäristön maisemat koostuvat lukuisista viinitiloista, jotka ovat monen vuoden ajan olleet Manilvan päätulonlähde. Täältä löydät myös El Mirador de La Pedreta -nimisen kohteen, joka on luonnollisesti parvekkeen muotoon muodostunut kivikokoelma. Täältä avautuvat upeat maisemat Crestellina vuorille, viinitiloille, vihannespelloille, pieniin viereisiin kaupunkeihin, sekä turkoosinsiniseen meriveteen. Jos haluat tutustua tähän hurmaavaan kaupunkiin paremmin, vuokraa loma-asunto Manilvasta NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. NOVASOLilta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja Andalusian alueelta, joten löydät epäilemättä mieleisesi kohteen. 

Vuokraa loma-asunto Manilvasta

Manilvan alueen ihanat rannat

Sillä Manilva sijaitsee kuuluisan Costa del Solin rannikolla, ei ole ihmekään, että kaupungissa sijaitsee monia ihania rantoja. La Duquesan ranta koostuu puhtaasta ja hienosta hiekasta ja täältä löytyy lapsille oma leikkikenttä, missä he voivat rauhassa temmeltää. Rannalta on näkymät Duquesan linnaan, majakkaan sekä Indiano jokeen. Kyseessä on loistava ranta koettavaksi koko perheen kanssa. 

El Negron rauhallinen ranta on 1300 metriä pitkä ja sen vesi on puhdasta, mikä tekee rannasta hyvinkin lapsiystävällisen. Täältä löydät suihkuja sekä riippumattoja ja El Negron ranta on helposti saavutettavissa joko jalan, bussilla tai autolla. Los Toroksen ranta on myöskin hiljainen ja hyvin leveä ranta. Täällä merivesi on kristallinkirkasta ja puhdasta, meren aallot ovat pehmeitä ja rannan hiekka on hienoa. Los Toros on loistava vaihtoehto, kun haluat viettää hiljaisen ja rentouttavan rantapäivän, jonka aikana voi kastautua virkistävässä merivedessä. Vuokraa loma-asunto Manilvasta ja koe kaikki sen rannat perheesi kanssa.

Vuokraa loma-asunto Manilvasta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Manilvassa

Manilvan loma ei jätä ketään kylmäksi ja sen takaavat kaupungin monet mielenkiintoiset aktiviteetit. Etsitpä sitten jännittävämpiä ja seikkailullisia aktiviteetteja tai rauhallisempaa tekemistä, Manilvasta löydät etsimäsi. Voit esimerkiksi vierailla Duquesan linnassa, joka rakennettiin 1757 auttamaan puolustautumista merirosvoja vastaan. Tänä päivänä linnassa toimii Manilvan arkeologisen museon keskuspaikka, josta löytyy miekkailumuseo, väliaikaisten näyttelyiden sali sekä kirjasto. Vieraillessasi kyseisessä linnassa, kannattaa myös tutustua sen ympäristöön, joka juontaa juurensa Rooman valtakunnan aikoihin ja on julistettu kulttuurisen perinnön kohteeksi. 

Jos pidät seikkailuista ja adrenaliinia nostattavista aktiviteeteista, kannattaa kokeilla esimerkiksi varjoliitoa tai muita ilmailuaktiviteetteja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden nähdä alue korkeuksista käsin. Voit myös esimerkiksi harrastaa sukeltamista ja snorklaamista Manilvan rannoilla. Välineet saat vuokrattua kaupungista ja halutessasi voit lähteä tutkimaan Manilvan rannikon merta ammattisukeltajan kanssa. Jos pidät patikoinnista ja vaeltamisesta, Manilvan luonnosta löydät monia merkittyjä reittejä, joita voit lähteä suorittamaan ja jotka opettavat sinulle enemmän alueen kasvillisuudesta ja eläimistöstä. Monet reiteistä ovat mahdollisia myös lasten suorittaa, joten voitte lähteä patikointiretkelle koko perheen voimin. Vuokraa loma-asunto Manilvasta ja nauti alueen upeasta luonnosta monien aktiviteettien lomassa.

Vuokraa loma-asunto Manilvasta

Vuokraa loma-asunto Manilvasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Andalusian alueella ja rajaamalla hakua nettisivuillamme omien toiveidesi ja hakukriteeriesi mukaan, löydät epäilemättä juuri sinulle sopivan kohteen. Yksityinen loma-asunto tarjoaa loistavan perustan tutustua kohdekaupunkisi kulttuuriin sekä aktiviteettitarjontaan ja se tarjoaa myös mahdollisuuden viettää lomasi omatoimisesti ja päättäen itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Lisäksi moni valikoimamme loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa nelijalkaisen ystäväsi mukaan lomalle. Tutustu tarjontaamme nettisivuillamme ja vuokraa mieleisesi loma-asunto seuraavaa lomaasi varten jo tänään!