search

Vuokraa loma-asunto Malagasta

Suunnitteletko lomamatkaa Espanjaan ja yöpymistä loma-asunnossa Andalusian seudulla? Kuulostaisiko yksityinen loma-asunto Malagasta hyvältä? Malaga on Andalusian alueen toiseksi suurin kaupunki ja Costa del Solin tärkein kaupunki. Kyseinen kaupunki sijaitsee samannimisen vuoriston juurella, rehevällä alueella, jota ympäröi appelsiini- ja viikunapuut sekä banaanipalmut. Kun vuokraat loma-asunnon Malagasta tai sen lähistöltä, saat loistavan mahdollisuuden tutustua tähän kulttuurin täyteiseen kaupunkiin, sitä ympäröiviin pikkukyliin, sekä kuvankauniisiin maisemiin.

Vuokraa loma-asunto Malagasta

Kokemuksia ja elämyksiä lomallasi Malagassa

Malaga on todellinen lomaparatiisi sisältäen muun muassa kulttuuria, nähtävyyksiä, ihania ravintoloita, mielenkiintoista historiaa, rannikkoa sekä miellyttävää ilmastoa. Kun suunnittelet reissua Andalusian alueelle, Malaga kannattaakin ehdottomasti ottaa mukaan kohdevaihtoehdoksi. Lomallasi Malagassa kannattaa ehdottomasti tutustua Alcazaban linnoituspalatsiin, joka on muinaisina aikoina toiminut maurilaisten kuninkaiden valtaistuimena. Etenkin kesäisin täällä on kuvankaunista, kun puutarhan kukat ja pensaat kukoistavat loistoaan. Castillo de Gibralfaro -linnasta avautuu puolestaan uskomattoman kauniit maisemat koko alueen ylle. 

Malagan kuuluisin nähtävyys ja rakennus on La Manquita -katedraali, joka on vielä tänäkin päivänä 250 vuoden rakentamisen jälkeen keskeneräinen. Voit myös vierailla Pablo Ruiz Picasson synnyinpaikalla, joka on nykyään muutettu museoksi, jossa on esillä kokoelma Picasson alkuperäisiä töitä. Jos mielesi tekee vierailla myös muissa kaupungeissa, kannattaa ottaa suunnaksi Ronda, jossa sijaitsee upea kanjoni, sekä Granada, jossa sijaitsee kuuluisa Alhambran palatsilinnoitus. Loma-asunto Malagasta mahdollistaa kaikkien kaupungin nähtävyyksien tutkimisen omatoimisesti ja itsenäisesti.

Vuokraa loma-asunto Malagasta

Espanjalaista ruokaa upeissa maisemissa

Pitkän matkaa rantaviivalle sijoittuva Costa del Sol on ollut kuuluisaa ja suosittua lomailualuetta jo vuosien ajan. Täällä alueen monet kohdekaupungit sijoittuvat vieriviereen pitkin rannikkoa. Costa del Solin alueelta jokainen löytää jotakin mieleistä; rauhalliset ja omaa rauhaa etsivät lomailijat sekä seikkailuja ja vauhtia etsivät saavat toiveilleen vastinetta täällä Andalusian monipuolisella alueella. Vain pieni ajomatka rannikolta sisämaahan päin vie sinut vuorille, joilta avautuu upeat maisemat Costa del Solin alueelle. Täältä löydät myös vapaana kasvavia granaattiomenapuita, kaktusviikunoita sekä erityisiä cherimoya -hedelmiä, jotka maistuvat taivaalliselle.  

Costa del Solin gastronomia on ehdottomasti maistamisen arvoista. Jos rakastat meren antimia, kokeile herkullista paellaa, gambas al pil pil -annosta, joka koostuu valkosipulilla maustetuista katkaravuista, ja raikkaita anjoviksia aiolin kanssa.  Jos taas makeat herkut ovat mieleesi, kannattaa kokeilla jälkiruoaksi torttua, joka muistuttaa panna cottaa karamelli siirapilla. Loma-asunto Andalusiasta mahdollistaa monien alueen herkullisten perinneruokien maistelun vaikkapa omalla terassilla auringon laskiessa.

Vuokraa loma-asunto Malagasta

Vuokraa loma-asunto Malagasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Espanjan alueella ja vaihtoehtoja löytyy hulppeista luksuskodeista aina hillitympiin ja kotoisampiin asuntoihin. Nettisivuillamme voit rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi ja löytää siten unelmien loma-asuntosi Andalusian alueelta. Yksityinen loma-asunto Malagasta tarjoaa sinulle ja perheellesi lomanne aikana monia vapauksia, kuten mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivienne aikataulut ja rutiinit. Lisäksi monet valikoimamme loma-asunnot ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa lomallesi mukaan myös nelijalkaisen ystäväsi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Espanjan auringon alle!