search

Vuokraa loma-asunto Esteponasta

Suuntaa Andalusian alueella sijaitsevaan Costa del Solin Esteponan kaupunkiin viettääksesi unohtumattoman ihana lomamatka Espanjassa. Eteläinen ja välimerellinen ilmasto odottavat sinua ja tekevät lomastasi entistä paremman. Esteponan kaupungista löydät monia ihania puistoja ja kadunkulmia, joita on hauska löytää tutkiskellessa kaupungin saloja. Lisäksi lomallasi täällä sinun kannattaa tutustua alueen viihtyisiin Välimeren rantoihin, jotka ovat helposti saavutettavissasi, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Esteponasta NOVASOLin kautta.

Vuokraa loma-asunto Esteponasta

Esteponan parhaat paikat, puistot ja kadut

Tämä Malagan maakunnassa sijaitseva rannikkokaupunki esittelee perinteistä espanjalaista ja andalusialaista luonnetta muun muassa valkoisten talojen kautta, joiden kontrasti sinisen taivaan kanssa luo upean näkymän. Loma-asunto Esteponasta mahdollistaa kaupungin hurmaavien aukioiden, puistojen ja katujen tutkimisen, jotta voit nauttia kulttuurista täysin siemauksin. Paseo Maritimon lähellä sijaitsevalla Plaza del Reloj’n aukiolla esiintyy kesäisin joka ilta paikallinen bändi, mikä on loistava tilaisuus tutustua tyypilliseen esteponialaiseen musiikkiin. Playa del Angelin puisto sijaitsee lähellä merta, joten voit nauttia meren tuulahduksista samalla kun lapsesi leikkivät leikkikentällä. Lisäksi kaupungista löytyy myös monia muitakin puistoja; vieraile esimerkiksi Plaza de las Floresissa, Plaza Beginessä tai El Calvario Parkissa. Kaikki nämä paikat tuovat Esteponalle lisää sen ominaista tunnelmaa ja charmia. Lisäksi kannattaa käyttää aikaa vanhassa kaupungissa, josta löytyy laaja kirjo erilaisia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Esteponasta

Esteponan parhaat rannat

Esteponan kaupungin yhdet tärkeimmistä nähtävyyksistä ja vetonauloista ovat sen upeat rannat. Täältä löytyy erilaisia rantoja joka lähtöön aina urbaaneista rannoista luonnollisiin ja koskemattomiin rantoihin. Esimerkiksi La Rada sijaitsee keskellä Esteponaa ja on vierailluin ranta turistien keskuudessa. Täältä löytyy monia tarpeellisia mukavuuksia sekä palveluita ja merivesi on tyyni, joten La Rada sopii myös lapsille. Playa del Criston rannalla puolestaan pääset nauttimaan enemmän rauhallisuudesta, sillä kyseinen ranta sijaitsee kaupungin hälinän ulkopuolella. Vaikka kyseessä on suhteellisen pieni ranta, on sillä kuitenkin paljon tarjottavaa. Playa del Cristo on lähes tuuleton ja nauttii Esteponan rannoista eniten auringonpaisteesta. Vuokraa loma-asunto Esteponasta ja tunne Välimeren lämmin aurinko ihollasi rentoutuessasi ihanalla rannalla.

Vuokraa loma-asunto Esteponasta

Kulttuuriset kokemukset Esteponassa

Estepona tarjoaa monia nähtävyyksiä kulttuuri- ja historiarakkaille lomailijoille. Ikuista lomasi kuvaamalla kuuluisa Esteponan torni, tutustu Suolatorniin ja vieraile Orquidarion kasvitieteellisessä puutarhassa, josta löytyy ihania kukkia, kasveja ja jopa vesiputous. Maistele alueen perinteisiä ruoka-annoksia Esteponan monissa ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa, tai kokkaa ne itse oman loma-asuntosi keittiössä. Esteponan ollessa rannikkokaupunki, näkyy se ruuassakin. Kokeile esimerkiksi sardiinikeihäitä yhdessä kaupungin monista rantabaareista eli chiringuitos’ssa. Lämpimänä ruokana kannattaa kokeilla ”la sopa campera” -annosta, joka on täynnä andalusialaisten vihannesten herkullisia makuja ja tuoksuja. Kylmänä ruokana on suositeltavaa maistaa perinteistä kylmää tomaattikeittoa nimeltä gazpacho.

Vuokraa loma-asunto Esteponasta

Vuokraa loma-asunto Esteponasta NOVASOLin kautta

Paras tapa nauttia Esteponan lomasta Espanjassa on vuokrata loma-asunto Andalusiasta NOVASOLin kautta. Laajasta valikoimastamme löydät epäilemättä mieleisesi kohteen ja rajaamalla hakua nettisivuillamme saat vaihtoehdot vastaamaan juuri sinun hakukriteereitä. Kaikki loma-asuntomme ovat laatutarkastettuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin lomasta nauttimisesta täysin siemauksin. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoosi!