search

Vuokraa loma-asunto Costa Tropicalista

Vietä kesäisiä päiviä huvilassa Costa Tropicalissa! Vuokraa loma-asunto Costa Tropicalista ja saat rauhassa nauttia Etelä-Espanjan auringosta, uimisesta, luonnosta ja kulttuurista. Jos haluat laajentaa hakuasi täällä kotisivuillamme, voit myös etsiä ihanat loma-asunnot Andalusiasta.

Costa Tropical sijaitsee eteläisessä Espanjassa Malagan ja Andalusian Almerian välissä. Rannikon suurin kaupunki on Granada, joka on kuuluisa upeasta Alhambran linnastaan kauniine puutarhoineen sekä mahtipontisesta katedraalistaan. Loma-asunto Costa Tropicalista tarjoaa sinulle hienon lähtöpisteen tutustua rannikon pieniin kalastajakyliin, historiallisiin jäänteitiin, upeisiin rantoihin ja maukkaisiin spesiaaliannoksiin.

Vuokraa loma-asunto Costa Tropicalista

Auringonpaistetta ja elämyksiä - Costa Tropical

NOVASOLin loma-asunnot Costa Tropicalissa antavat hyvät edellytykset mahtavalle lomalle. Rannikolla on ihania rantoja kuten Punta del Rio, kallioisia lahtia, jotka sopivat täydellisesti snorklailuun ja pieniä kalastajakyliä, joissa voit sukeltaa hetkeksi aitoon Espanjaan. Costa Tropicalin ruokakulttuuri tarjoilee jännittävän yhdistelmän trooppisia hedelmiä, kalaa ja äyriäisiä.

Huvila tai huoneisto Costa Tropicalissa on hyvä tukikohta Andalusian seikkailuille. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Costa Tropicalissa, kannattaa vierailla kauniissa Grenadassa, jossa voit kävellä ympäriinsä vanhoissa arabialaiskortteleissa, ihastua moorilaiseen linnaan ja nauttia upeiden puutarhojen vehreydestä. Costa Tropicalin vuokratalosta kannattaa myös lähteä seikkailemaan Salobreñasin upeaan rantakaupunkiin, jonka upeat rannat ja linnat valloittavat vierailijan varmasti.

Vuokraa loma-asunto Costa Tropicalista, jolloin olet myös lähellä luonnon ihmeitä. Voit surffata, sukeltaa, snorklata tai testata muita vesiurheilulajeja. Costa Tropicalin pohjoispuolella sijaitsee myös Sierra Nevadan vuoristoalue, jonka vaelluspolut tarjoavat upeita näköaloja ja hienoja luontokokemuksia.

Loma-asunto Costa Tropicalista on vain klikkauksen päässäl

Jos innostuit viettämään vapaa-aikasi loma-asunnossa Manner-Espanjassa, voit varata huvilasi Costa Tropicalista täällä kotisivuiltamme tai puhelinpalvelumme kautta. NOVASOLilla on ihania loma-asuntoja Costa Tropicalissa kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Olet aina lämpimästi tervetullut vuokraamaan talon tai loma-asunnon Andalusiasta ja Costa Tropicalista meidän kauttamme!