search

Vuokraa loma-asunto Costa del Solista

Etsitkö rentoutumista auringon alla lomaltasi? Silloin voimme ehdottomasti suositella, että vuokraat talon Costa del Solilta (Costa de la Luz), jonka 320 aurinkoista päivää vuodessa tarjoavat korkealaatuista lomailoa! Costa del Solin rannikko Malagan alueella onkin saanut nimekseen Costa de la Luz eli ”valon rannikko”. Jos pelkkä meri ja aurinko eivät riitä, niin alueelta löytyy upeita golfratoja innokkaille golffareille. Sisämaan upeat maisemat ja valkoiset kylät ihastuttavat ja alueela on myös paljon nähtävyyksiä, joihin sinun on helppoa lähteä omalla tahdilla, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Costa del Solista, Espanjan aurinkorannikolla.

Vuokraa loma-asunto Costa del Solista

Eurooppaa Afrikan kyljessä

Costa del Sol alkaa sieltä, missä Eurooppa on lähimmillään Afrikkaa. Aurinkorannikko on 180 kilometriä pitkä ja ulottuu Gibraltarilta Portugalin rajalle saakka. Loma-asunto Costa del Solissa tarjoaa sinulle aina läheisen sijainnin merelle ja rannoille. Hienoilta, valkeilta hiekkarannoilta on lähes rajoittamaton näkymä Atlantille, jonka kristallinkirkas vesi vyöryy rannikoilla ja kiipeilee pitkin rantoja.

Vuokraamamme loma-asunnot Costa del Solissa tarjoavat sinulle mahdollisuuden elää keskellä andalusialaista kulttuuria. Traditionaaliset juhlat ja esitykset kuuluvat pysyvänä osana arkipäivään. Fiestat, laulukilpailut ja härkätaistelut kuuluvat andalusialaiseen kulttuuriin, joka toivottaa vieraat aina tervetulleiksi. Paikallinen keittiö tarjoaa kulinaristille laajan kattauksen herkullisia annoksia, joita voit nautiskella asuessasi loma-asunnossa Costa del Solilla. Kannattaa ehdottomasti tutustua paikallisiin viineihin ja vaihteleviin kala-annoksiin, jotka tuovat nautintoa niin suulle kuin sielullekin.

Oma huvila tai loma-asunto Aurinkorannikolla on taattu lähtökohta hyvälle lomalle. Vuokratalomme sijaitsevat mm. Rondassa, Frigilianassa tai Iznajarissa. Ota toki yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä loma-asunnoistamme Costa del Solissa! Kannattaa käydä myös tutustumassa muuhun tarjontaamme, josta löydät muun muassa kaikki loma-asuntomme Andalusiassa.

Vuokraa loma-asunto Costa del Solista

Varaa pala Aurinkorannikkoa NOVASOLilta

NOVASOL tarjoaa sinulle laajan valikoiman loma-asuntoja Costa del Solista ja voit vuokrata unelmiesi talon helposti kotisivuiltamme. Meiltä löydät paljon huviloita Andalusiasta ja koko Välimeren alueelta. Meillä on pitkä kokemus mökkien välityksessä ja voimme tarjota turvallisen ja varman valikoiman, kun etsit loma-asuntoja Andalusiasta, muualta Espanjasta tai koko Euroopasta. Vuokraa loma-asunto Costa del Solista kauttamme turvallisesti ja helposti ja lähde lomalle aurinkoon!