search

Vuokraa loma-asunto Costa de Almeriasta

Vietä loma upealla Andalusian seudulla ja vuokraa loma-asunto Costa de Almeriasta! Kun vuokraat loma-asunnon alueelta, saat mahdollisuuden nauttia ihanista kaupungeista, rentoutua viihtyisillä rannoilla ja herkutella hyvällä ruoalla. NOVASOLilla on mahtava valikoima loma-asuntoja Andalusiassa kaikissa hinta- ja kokoluokissa.

Vuokraa loma-asunto Costa de Almeriasta

Hyvää ruokaa ja virkistäviä uimareissuja

Andalusia on Espanjan osa ja se sijaitsee maan eteläosassa ulottuen Almeríasta Huelvaan. Andalusia on Espanjan maakunnista toiseksi suurin ja se on erittäin suositeltava matkakohde kaikille aurinkoa, uintia ruokakulttuuria ja taidetta lomaltaan etsiville. Auringonpaisteen lisäksi Andalusiaan nivoutuu tuulahduksia Pablo Picassosta ja flamencon temperamenttisista rytmeistä. Jos vuokraat loma-asunnon Andalusiaan kuuluvasta Costa de Almeríasta, pääset myös nautiskelemaan andalusialaisista spesialiteeteista kuten friteeratusta kalasta, gazpachokeitosta ja pestiños-jälkiruoasta.

Koe upea Andalusia ja vuokraa loma-asuntoCosta de Almerialta

Vuokraa loma-asunto Costa de Almeriasta ja opi tuntemaan Espanjan rannikkoseutu. Jos valitset jonkun NOVASOLin loma-asunnoista Costa de Almeríassa, voit vaikka pakata piknik-korin ja lähteä lähirannalle eväsretkelle. Ihania rantoja löytyy mm. Mojacarin kylän ulkopuolella sekä suuren Cado de Gatan suojelualueen vierestä Ponientesta. Nauti auringosta ja lämpimistä rannoista, viilenny turkooseissa vesissä ja lue vaikka hyvää romaania Costa de Almerían syleilyssä.

Loma-asunto Costa de Almeríassa tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden tutustua rannikon kyliin ja kaupunkeihin. Vaeltele Almerían mutkittelevilla kaduilla, vieraile Alcazaban mahtavalla linnalla, jonka arabit rakennuttivat 900-luvulla, ihaile 1500-luvulla rakennettua katedraalia tai omista muutama tunti lomastasi kaupungin arkeologiselle museolle. Jos vuokraat huvilan Costa de Almeríasta, et voi myöskään jättää väliin Adran ja Garruchan kyliä.

Loma Costa Almerialla

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Costa de Almeriasta

Jos unelmoit loma-asunnosta Costa de Almeríassa, voit varata loma-asunnot Andalusiasta suoraan NOVASOLin internetsivuilta tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOL on perustettu vuonna 1968 ja tarjoamme nykyään upeat huvilat ja huoneistot sijaitsevasta Andalusiasta. Vuokraa loma-asunto Costa de Almeríasta kauttamme, jolloin vuokraan sisältyy aina myös vakuutuspakettimme peruutusturvalla.