search

Vuokraa loma-asunto Cordobasta

Loma-asunto Cordobasta on loistava tapa viettää antoisa ja monipuolinen loma Andalusian alueella Espanjassa. Cordoba on yksi Espanjan kauneimmista ja parhaiten säilyneistä vanhoista kaupungeista, jonka historiallinen keskusta on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi vuodesta 1984 lähtien. Täältä löytyy lukuisia monumentteja Rooman, Arabian sekä kristinuskon ajoilta ja monimuotoisuutensa ansiosta Cordoban pitkä historia onkin äärimmäisen monipuolinen ja mielenkiintoinen. Kuljeksiessasi Cordoban sokkelomaisessa vanhassa kaupungissa sinua ympäröi vahva historian havina ja joka puolella voit nähdä jälkiä sekä vaikutteita historian eri ajanjaksoilta. Ympäri Cordobaa vallitsee aito ja kiehtova tunnelma ja täällä pääset ihailemaan muun muassa La Mezquitan vaikuttavaa moskeijaa, roomalaisia raunioita sekä juutalaista kaupunginosaa. 

Vuokraa loma-asunto Cordobasta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja kauniin Cordoban alueella

Kävelyretki pitkin Cordoban kapeita kujia on kokemus jo itsessään. Kauniiden talojen seiniä koristavat ihanantuoksuiset kukat ja idylliset sisäpihat ovat toinen toistaan houkuttelevampia. Yksi kaupungin suurimmista nähtävyyksistä on kuitenkin La Mezquitan moskeija, jonka juuret juontavat aina noin 700-luvulle saakka. Tänä päivänä La Mezquita toimii Cordoban katedraalina ja katolisena kirkkona, mutta historialliset jäljet käyttötarkoituksesta moskeijana näkyvät yhä. Toinen Cordoban kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä on lähellä La Mezquitan moskeijaa sijaitseva, Guadalquivirin joen ylittävä roomalainen silta, joka oli monien vuosien ajan ainut joen ylittävä silta. Tänä päivänä kauniisti säilynyt silta, jonka toisessa päässä on torni ja toisessa riemukaari, toimii ainoastaan kävelyreittinä. Vuokraa loma-asunto Cordobasta ja kaikki kaupungin kuvankauniit, mielenkiintoiset ja historialliset nähtävyydet ovat helposti saavutettavissasi. 

Älä myöskään unohda tutustua Cordoban juutalaiseen kaupunginosaan, missä hurmaavat putiikit ja kuvankauniit rakennukset luovat kehykset aidolle ja historialliselle tunnelmalle. Jos kaipaat pientä taukoa nähtävyyksien tutkimisesta ja pitkistä kävelyistä, Cordobasta löytyy monia viihtyisiä ja kauniita puistoja, joiden siimeksessä on ihana rentoutua vaikkapa herkullisen picnicin merkeissä. Pakkaa eväskori täyteen lempitapaksiasi sekä ota mukaan pullo paikallista viiniä ja suuntaa kohti puiston vihreää ympäristöä nauttimaan kasvien ja kukkien raikkaasta tuoksusta sekä monien vesilähteiden rentouttavasta solinasta. Jos suuntaat Cordobaan toukokuussa, pääset seuraamaan vuosittaista kukkafestivaalia, jossa paikalliset kilpailevat siitä, kuka osaa tehdä kaikista kauneimman kukka-asetelman. Loma-asunto Cordobasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen vetonauloihin ja elämyksiin omatoimisesti ja itsenäisesti.  

Vuokraa loma-asunto Cordobasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Cordobassa

Cordobassa pääset totisesti keskittymään mukaansatempaavaan espanjalaiseen kulttuuriin sekä oikeasti aitoihin kokemuksiin. Lisäksi Cordoban ympäristöstä löytyy mahdollisuuksia aktiiviseen tekemiseen luonnossa heille, jotka kaipaavat lomaltaan muutakin, kun vain nähtävyyksien kiertelyä sekä kulttuuriin ja historiaan tutustumista. Voit esimerkiksi lähteä patikoimaan tai pyöräilemään upean luonnon helmaan joko itsenäisesti tai opastetun kierroksen merkeissä. Lisäksi lähistöltä löytyy mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi koskenlaskuun sekä kajakki- ja kanoottimelontaan. Paras loma syntyy, kun sekoitat oman mielesi mukaan mielenkiintoisia kulttuurisia sekä historiallisia nähtävyyksiä mukaansatempaaviin ja virkistäviin aktiviteetteihin. Loma-asunto Cordobasta on loistava perusta lähteä kokeilemaan ja harrastamaan lähialueen monipuolisia aktiviteetteja. 

Vuokraa loma-asunto Cordobasta

Vuokraa loma-asunto Cordobasta NOVASOLin kautta

Suunnitellessasi lomaa Andalusian alueelle Espanjaan, kannattaa katse kääntää kohti Cordoban upeaa kaupunkia. NOVASOLin kautta voit vuokrata unelmiesi loma-asunnon Cordobasta valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Nettisivuillamme voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella ja näin löytää juuri sinun lomatyyppiisi sekä toiveisiisi vastaavat vaihtoehdot. Vuokraaminen on helppoa suoraan netistä ja majoittuminen loma-asunnossa paikan päällä persoonallista sekä kotoista. Vuokratussa lomakodissa voit elää kuten paikallinen! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!