search

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Jos haaveilet lomasta hurmaavassa espanjalaisessa kaupungissa maan eteläisissä osissa, kannattaa vuokrata loma-asunto Casaresista, tästä ihanasta kaupungista. Täällä voit muun muassa kokea mielenkiintoisen historian sekä monipuolisen kulttuurin, osallistua suosituille festivaaleille ja tapahtumiin sekä maistella paikallisia perinneherkkuja kaupungin monissa idyllisissä ravintoloissa ja kahviloissa. Andalusian loma-asuntomme mahdollistavat majoittumisen Casaresin ihanassa kaupungissa Espanjan auringon alla.

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Nähtävää ja tekemistä Casaresissa

Täällä Malagan ja Cadizin välissä sijaitsevassa hurmaavassa kaupungissa pääset ihailemaan sen kapeita kujia, jotka on ympäröity perinteisillä valkoisilla taloilla. Casaresia kutsutaan toisinaan myös ”roikkuvaksi kaupungiksi”, sillä täältä löytyy jyrkkiä rinteitä, joihin kaupungin taloja on rakennettu. Valkoisten talojen kontrasti luonnon maisemia vasten on uskomattoman kaunis ja ympäröi koko kaupunkia. Lähde opastetulle kierrokselle tai tutki omatoimisesti kaupunkia ja löydä ihanimmat paikat koko Casaresista. 

Kaupungin korkeimmassa kohdassa sijaitsee Casaresin linna, jonka juuret juontavat aina 1200-luvulle asti. Vaikka linnasta on vain rauniot jäljellä, on kohde silti vierailemisen arvoinen, sillä yhtäältä avautuu upeat näkymät alueen ylle. Kaupungissa sijaitsee myös La Hediondan muinaiset arabialaiset kylvyt. Tämä noin 6x6 metrin kokoinen kylpyläalue on julistettu ”Bien de Interes Cultural” -kohteeksi, eli tärkeäksi kulttuuriseksi perintökohteeksi. Legenda kertoo, että itse Julius Caesar kylpi täällä aikoinaan. Tänä päivänä kylpylä on avoinna julkiseen käyttöön. 

Sierra de la Utreran vuoristossa pääset vierailemaan luolissa, jotka ovat miljoonia vuosia vanhoja. Vieraile perheesi kanssa luolissa ja pääsette ihailemaan luonnon geologisia muodostumia, joista on löydetty esihistoriallisia löydöksiä. Kannattaa myös osallistua opastetulle kierrokselle Sierra de la Utreran luoliin, jotta voitte oppia asiantuntijoilta lisää mielenkiintoisia faktoja paikasta. Vuokraa loma-asunto Casaresista ja vietä yhdessä perheesi kanssa loma Andalusian seudulla, joka on kaikkea muuta, kuin tylsä!

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Kulttuuriset kokemukset Casaresissa

NOVASOLin kautta saat vuokrattua loma-asunnot Andalusian alueelta vuoden ympäri, mutta suositeltavaa on vuokrata loma-asunto Casaresista samaan aikaan, kun kaupungissa järjestetään sen suosittuja festivaaleja. Niiden kautta pääset totisesti tutustumaan Casaresin kaupungin ja Espanjan kulttuuriin. Jos sijoitat lomasi toukokuun ajalle, pääset tutustumaan ”Romeria de la Patrona” -juhlaan, joka järjestetään toukokuun viimeisenä lauantaina. Kyseessä on pyhiinvaellusjuhla, jonka aikana juhlijat seuraavat suojelupyhimystään noin 14 kilometrin vaelluksen ajan, päätyen lopulta Rosaria kappeliin. Illalla kappelin ympäristö täyttyy musiikista, ruuasta sekä iloisista juhlijoista. Elokuussa kaupunki järjestää kuuluisan ”Feria de Casares” -juhlan, jonka aikana juhlijoille on tarjolla muun muassa paraateja, tanssia, musiikkia, ruokaa sekä aktiviteetteja koko perheelle. Usein myös espanjalaiset artistit esiintyvät festivaalilla. Unelmien loma-asunto Casaresista mahdollistaa osallistumisen kaupungin monille mielenkiintoisille festivaaleille. 

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Casaresin makuja

Casaresin ruokakulttuuri koostuu pääasiassa kahdesta ruokatyylistä. Toinen on nimeltään ”de sierra” ja kyseessä on erilaiset pata- ja pannuruuat, joissa keskiössä on sianliha. Kaikki annokset valmistetaan perinteiseen tapaan, joka antaa ruuille herkullisen maun ja tuoksun. Toinen ruokatyyli on nimeltään ”de playa”, suomennettuna ranta, ja tässä ruokatyylissä keskiössä ovat erinäiset merenelävät. Näitä annoksia on ihana nauttia rannalla esimerkiksi kylmän oluen kanssa. Vuokraa loma-asunto Casaresista ja pääset maistelemaan kaupungin herkullisia perinneruokia. 

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Vuokraa loma-asunto Casaresista

Loma Casaresissa on täynnä juhlavia iltoja, historiallisia nähtävyyksiä sekä herkullista ruokaa. Paras tapa tutustua kaupungin ja alueen tarjontaan, on vuokrata loma-asunto NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta ja mahdollisuudesta suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman loma-asuntoja Andalusiasta ja koko Euroopan alueelta, joten meiltä löydät epäilemättä itsellesi mieleisen kohteen, riippumatta budjetista, sijainnista tai matkaseurueen koosta. Lisäksi valikoimastamme löytyy monia lemmikkiystävällisiä loma-asuntoja, joiden ansiosta sinun ei tarvitse jättää nelijalkaista ystävääsi matkasta pois. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Espanjaan!