search

Vuokraa loma-asunto Benalmadenasta

Jos suunnitelmissasi on loma Costa del Solilla, kannattaa sitä varten vuokrata yksityinen loma-asunto Benalmadenasta NOVASOLin laajasta valikoimasta. Vuokratessasi lomaasi varten loma-asunnon, saat majoittua varsin persoonallisessa ja kotoisassa ympäristössä, jossa muiden lomailijoiden touhuaminen ja hälinä ei häiritse sinua. NOVASOLilta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja Andalusian seudulta ja rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi kriteereiden mukaisesti, löydät epäilemättä unelmien kohteesi. Costa del Solin alue onkin loistavaa ja suosittua lomailualuetta, joka kannattaa ottaa huomioon kohdevalintoja tehdessä.

Vuokraa loma-asunto Benalmadenasta

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Benalmadenassa

Benalmadenasta löytyy paljon kokemista ja nähtävää koko perheelle ja loma-asunnon avulla teillä on loistava perusta lähteä tutustumaan niihin kaikkiin. Vieraile esimerkiksi Pre-Columbian Art -museossa, missä voit oppia kaupungin historiasta samalla kun sinua ympäröivät monet mielenkiintoiset arkeologiset löydökset. Tästä museosta löytyy myös kokoelma tärkeitä reliikkejä Amerikan esikolumbiaanisten intiaanikulttuurien ajoilta ja näyttelykappaleita on kotoisin muun muassa Mexicosta, Perusta, Nicaraguasta, Ecuadorista sekä Kolumbiasta. Vieraile myös upeassa buddhalaisessa temppelissä nimeltä Valaistumisen Stupa ja rauhoitu mietiskelemään, meditoimaan sekä oppimaan. Tämä 33 metriä korkea stupa on Euroopan suurin ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. 

Benalmadenasta löytyy myös paljon tekemistä ja kokemista perheen pienimmille. Lasten kanssa kannattaa vierailla esimerkiksi hauskassa Tivoli World -teemapuistossa. Jos lapsesi rakastavat eläimiä, kannattaa myös tutustua Sea Live Aquariumiin tai Selwo Marinaan, missä pääsee tutustumaan ihaniin vesieläimiin, kuten delfiineihin, merileijoniin ja pingviineihin. Lisäksi vierailun arvoinen paikka Benalmadenassa on Mariposario de Benalmadena, eli Euroopan suurin perhospuisto. Täällä pääset ihailemaan yli 1500 eri perhoslajia. Vuokraa loma-asunto Andalusiasta ja koe kaikki, mitä tällä monipuolisella ja mielenkiintoisella seudulla sekä Benalmadenan kaupungilla on tarjota.

Benalmadenan rannikon hiekkarannat

Benalmadenan kaupunki sijaitsee Costa del Solilla ja täältä löytyy jopa 17 rantaa, joihin lukeutuvat muun muassa Benalnaturan nudistiranta, Bil-Bil -ranta, Playa Malapesquera/Torrebermeja, Fuente de la Salud -ranta, Playa de la Verdad ja Torrevigia -ranta. Malapesquera on yksi Benalmadenan suosituimmista rannoista ja se on ansainnut Sinisen Lipun merkinnän. Täällä myös erilaisten vesiaktiviteettien harrastaminen on äärimmäisen suosittua. Kaikki rannat on varusteltu olennaisilla ja tärkeillä varusteilla, jotka tekevät sinun rantapäivästäsi täydellisen. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä, että muistat ottaa mukaan uimapuvun, aurinkorasvaa ja hyvän kirjan. Loma-asunto Benalmadenasta mahdollistaa kätevän ja helpon pääsyn kaupungin monille ihanille rannoille viettämään rentouttavaa aikaa Espanjan auringon alla.

Vuokraa loma-asunto Benalmadenasta

Vuokraa loma-asunto Benalmadenasta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Andalusian seudulta tarjoaa monia hyviä puolia lomasi aikana. Loma-asunto Benalmadenasta tarjoaa loistavan perustan tutustua kohdekaupunkiisi omatoimisesti ja itsenäisesti ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Etsitpä sitten asuntoa suurelle ryhmälle, pienten lasten kanssa, tai lemmikkiystävällistä kohdetta, NOVASOLin laajasta valikoimasta löytyy epäilemättä sopiva kohde juuri sinulle ja toiveillesi. Meillä NOVASOLilla on 50 vuoden kokemus alalta, joten vuokraa loma-asunto Benalmadenasta huoletta meiltä. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoosi!