search

Vuokraa loma-asunto Andalusiasta

Matkusta Andalusiaan ja ihastu sen ympäristöön ja ihmisiin! NOVASOLin vuokraamissa loma-asunnoissa voit rauhassa tutkailla aluetta.

Andalusia sijaitsee Iberian niemimaan eteläosassa ja rajoittuu Välimereen ja Atlanttiin. Sen tunnetuimmat kaupungit ovat Malaga, Sevilla ja Granada. Andalusian maastonmuodot vaihtelevat Sierra Nevadan vuoristosta, laajoihin rantoihin ja reheviin kasvustoihin. Pääset Espanjan kulttuurin aitoon ytimeen, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Andalusiassa.

Loma Andalusiassa

Loma-asunto Andalusiassa tarjoaa kulttuuria ja lämpöä

Andalusia voi ylpeillä monilla upeilla hiekkarannoillaan, joissa paistaa aurinko yli 3000 tuntia vuodessa. Voit vuokrata loma-asunnon Andalusiasta vaikkapa Cadizin lähellä sijaitsevan upean aurinkorannan, Bolonian, läheltä. Siellä voit ottaa aurinkoa, vilvoitella kristallinkirkkaassa vedessä tai kiipeillä pitkin korkeita hiekkadyynejä. Bolonian ympäristöstä löydät myös rooman ajan raunioita.  

Jos olet kiinnostunut kulttuurista ja hiestoriasta, sinun kannattaa ehdottomasti vuokrata talo Espanjasta. Andalusiassa voit vierailla Rondan kaupungissa, jonka härkätaisteluareena on upea monumentti. Voit ihastua Puente Nuevon upeaan siltaan, joka kulkee Tajo-rotkon yllä tai muuten vaan ihastua Rondan historian havinaan. Loma-asunto tai huvila Andalusiassa tarjoaa sinulle myös hyvän mahdollisuuden tutustua Alhambran palatsialueeseen Granadassa tai Picassomuseoon Malagassa.

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Andalusiassa ovat yksityisomisteisia, joten vuokraamalla talon meidän kauttamme, sinulla on mahdollisuus sukeltaa aitoon espanjalaiselämään. Kannattaa myös antautua tulisen flamencon tahteihin, vaeltaa Sierra Nevadan upeilla reiteillä tai katsella luontoa hevosen selästä käsin. Kun asut loma-asunnossa Andalusiassa, suosittelemme maistelemaan paikallisia herkkuja, gazpachoa, iberialaista kinkkua ja pestiños-jälkiruokaa. Juomapuolella paikalliseen tarjontaan voisi kuulua myös lasi sherryä. Koe upea loma Andalusiassa ja vuokraa huvila tai huoneisto Espanjasta NOVASOLin kautta!

Loma Andalusiassa

Loma Andalusiassa

Jos haluat nähdä flamencoa, tutustua Andalusiaan hevosen selässä tai rentoutua Bolonian rantahietikolla, kannattaa vuokrata loma-asunto Espanjasta kotisivujemme kautta tai palvelunumerostamme. Meillä on laaja valikoima, josta löydät erikokoiset ja -hintaiset loma-asunnot Andalusiasta ja muualta Espanjasta. Kaikki kohtemme ovat asiantuntijoimme tarkistamia ennen kuin ne on otettu valikoimiimme. Tervetuloa NOVASOLin välittämiin Andalusian loma-asuntoihin!