search

Vuokraa loma-asunto Espanjasta

Riippumatta siitä kaipaatko kimaltelevan lahden tyyneyteen, haluat tanssia klubeilla auringonnousuun asti, janoat seikkailua tai iloiten ennakoit auringonottoa ja rannalla oleskelua perheesi kanssa – löydät kaiken tämän, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Espanjasta.

Nauti auringosta ja uimisesta oman loma-asunnon ääressä. Jos haluat aidomman mielikuvan Espanjasta, vailla massaturismia, suosittelemme lämpimästi että vuokraat loma-asunnon tai huoneiston maasta. Koet todellisen Espanjaan kuten espanjalaiset itse; kaikki NOVASOLin omistamat loma-asunnot ja huoneistot ovat yksityisihmisten omistamia. Tarkastamme sen lisäksi kaikki espanjalaiset loma-asuntomme ennen kuin hyväksymme ne valikoimaamme, turvatakseen että myös saat sen laadun minkä varaat.

Loma Espanjassa

Saari- tai mannerelämistä

Suosittu saari Mallorca tarjoaa upeaa luontoa ja paljon muutakin. Meillä on sekä loma-asuntoja että huoneistoja Mallorcassa: useita jotka ovat varusteltuja omilla uima-altailla, tarjoavat merinäköalaa tai sijaitsevat sisämaassa. Tutustu saaren upeisiin paikkakuntiin vuokraamalla asunnon Andratxista, Alcudiasta, Peruto Sollerista tai Valldemosasta. Meiltä saat myös vuokrakohteita pääpaikkakunta Palmasta missä on vilkasta toimintaa, useita shoppailualueita, kahviloita ja ravintoloita. Jos haluat rentouttavan loma-asunnon joka kuitenkin sijaitsee Palman sykkeen lähistöllä, löytyy meille siihenkin ratkaisuja.

Ruoka, kulttuuri ja miellyttävä ilmasto

Taloa vuokratessasi pystyt itse valitsemaan nautitko Espanjan herkullisesta ruoasta parvekkeella, verannalla tai vaikka paikallisella ravintolalla. Poimi tapas-paloja alueen ruokakaupalta ja nauti niistä loma-asuntosi terassilla, espanjalaisen viinilasillisen kera. Muuta suosittua maistettavaa Välimeren ruokavaliossa ovat paella ja tortilla.

Talon vuokraaminen Espanjasta antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua Espanjan runsaaseen kulttuurielämään. Barcelonassa sijaitsevasta huoneistossa voit kätevästi käydä katsomassa Gaudin suunnittelemaa, mahtavaa Sagrada Familiaa. Jos haluat katsoa vauhdikasta Flamenco-tanssiesitystä, on sinulla siihen parhaat mahdollisuudet jos vuokraat asunnon Andalusiasta missä tanssi on suosituimmillaan.

Myös manner-Espanjasta löydät lomallesi kohokohtia. Rannikon varressa sijaitsevat Costa del Sol, Costa Brava ja Lloret de Mar, sekä Costa Blanca ja Torrevieja ovat suosittuja vuokrakohteita ja lomanviettopaikkoja. Kauempana sisämaassa löydät huoneistoja Murcian alueelta: täydellisiä ratkaisuja lomailijalle joka etsii aurinkoa ja rentoutusta kohtuuhinnalla.

Vuokraa loma-asunto Espanjasta

Varaa loma-asunto Espanjasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on yli 1 500 loma-asuntoa Espanjan mantereella ja saaristossa, ja tarjonta kasvaa yhä. Voit varata loma-asunnon Espanjasta seuraavaa lomaasi varten täältä sivustostamme. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat että autamme varauksesi kanssa, olet lämpimästi tervetullut soittamaan tai lähettämään meille sähköpostiviestin. NOVASOL on toiminut mökkivälittäjänä vuodesta 1968 lähtien – meillä on pitkä kokemus lomailijoiden palvelusta. Jos oletkin kiinnostunut muista maista, on meillä saatavilla useita loma-asuntoja Suomessa ja Euroopassa. NOVASOLilla voit vuokrata asunnon lomaasi varten melkein kaikista Euroopan maista.