search

Vuokraa loma-asunto Sharm el-Sheikhistä

Lämmin ilmasto, upeat rannat ja erinomainen vedenlaatu tekevät Sharm el-Sheikhistä erittäin houkuttelevan lomakohteen eurooppalaisten matkailijoiden keskuudessa ympäri vuoden. Katso kaikki välittämämme loma-asunnot Siinailta ja varaa unelmiesi loma-asunto Sharm el-Sheikhistä!

Vuokraa loma-asunto Sharm el-Sheikhistä

Varaa loma-asunto Sharm el-Sheikhistä Siinain niemimaalta

Agabanlahdella sijaitseva Sharm el-Sheikh on todennäköisesti Egyptin tunnetuin merenrantakohde. Kaupunki on suosittu matkakohde myös suomalaisten keskuudessa. Suurkaupungin charmi yhdistettynä eksotiikkaan ja upeisiin rantoihin tekee Sharm el-Sheikistä vastustamattoman lomaparatiisin, jossa viihtyy helposti koko perhe. Mikäli haaveilet aurinkolomasta upealla Siinain niemimaalla, vuokraa loma-asunto Sharm el-Sheikistä! 

Koe upea Sharm el-Sheikh

Naama Bay on aurinkoinen merenrantakohde, jonka leveä kävelykatu muuttuu iltaisin vilkkaaksi yöelämän keskukseksi ravintoloineen, rantabaareineen ja yökerhoineen. Alue tarjoaa myös kattavan valikoiman erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Punainenmeri ja sen upea ekosysteemi sopivat erinomaisesti sukeltamiseen, jonka avulla voit tutkia ja kokea upean ja kiehtovan vedenalaisen maailman. Mikäli pysyttelet mieluummin veden pinnalla, voit aina lähteä purjehtimaan tai surffaamaan. Vai kaipaatko kenties vieläkin ylemmäs? Lähde siinä tapauksessa helikopteriajelulle ja uskaltaudu kokeilemaan laskuvarjohyppyä!

Vinkkejä lomalle Sharm el-Sheikhissä

Mikäli haluat lähteä ostoksille, Sharm el-Sheikhin vanha kaupunki on loistava paikka sitä varten. Vanhan torin basaarista löydät lähes kaikkea matkamuistoista mausteisiin ja matoisa antiikkiesineisiin. Mikäli kaipaat rentoutumista ja haluat pysytellä kaukana basaarin vilskeestä ja kuhinasta, suuntaa rannalle ja ota irtiotto arjesta sukeltamalla Punaisenmeren aaltoihin. Vuokraa loma-asunto Sharm el-Sheikhistä ja koe kaupungin monipuolisuus ja charmikkuus!

Vuokraa loma-asunto Sharm el-Sheikhistä

Koskemattomia rantoja Dahabissa

Arabiaksi Dahab tarkoittaa kultaa, mikä kuvastaa hyvin tätä upeaa merenrantakohdetta, joka on erityisen suosittu sukeltajien ja perheiden keskuudessa. Noin 90 kilometrin päässä Sharm el-Sheikhistä sijaitseva Sahab tarjoaa otolliset puitteet aurinkoisesta ja rentouttavasta lomasta nauttimiseen upeiden rantojen äärellä. Dahab on perinteinen beduiinien kalastajakylä, joka on kasvavan turismin myötä kehittynyt suosituksi lomakohteeksi viime vuosien aikana, ja tänä päivänä turismi tuo paljon tuloja kylään. Dahabin rento ilmapiiri on aistittavissa edelleen, kun kuljet kylän kaduilla ja vierailet paikallisissa liikkeissä ja toreilla. Dahabista löytyy myös runsaasti hyviä ravintoloita ja iltaisin voit istuskella viihtyisissä rantapubeissa ja nautiskella olostasi. 

Nauti miellyttävistä lämpötiloista vuoden ympäri

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Sharm el-Sheikhistä, voit nauttia kesäisistä lämpötiloista myös tavallisten kesäkuukausien ulkopuolella. Kevään ja syksyn keskilämpötilat mahdollistavat meressä uimisen, joten loma Sharm el-Sheikhissä onnistuu helposti kaikkina vuodenaikoina!

  • Talvi (joulukuu-helmikuu) 19 °C
  • Kevät (maaliskuu-toukokuu) 25 °C
  • Kesä (kesäkuu-elokuu) 33 °C
  • Syksy (syyskuu-marraskuu) 27 °C