search

Vuokraa loma-asunto Siinailta

Lämmin ilmasto ja erinomainen vedenlaatu houkuttelevat ympärivuotisesti eurooppalaisia matkailijoita, jotka haluavat nauttia upean Egyptin tarjonnasta. Vuokraa loma-asunto Siinailta, tai katso kaikki valikoimassamme olevat loma-asunnot Egyptistä ja koe maan lumo!

Vuokraa loma-asunto Siinailta

Siinain niemimaan suosittuja lomakohteita

  • Sharm el-Sheikh: Akabanlahdella sijaitseva Sharm el-Sheikh on Egyptin kuuluisin merenrantakohde ja erittäin suosittu lomanviettopaikka myös suomalaisten keskuudessa. Sharm el-Sheikh huokuu suurkaupungin charmia eksotiikalla ja upeilla rannoilla maustettuna. Näistä aineksista syntyy mitä erinomaisia lomaparatiisi, joka sopii moneen makuun!
  • Dahab: Tämä upea resort on suosittu kohde erityisesti sukeltajien ja perheiden keskuudessa. Noin 90 kilometriä Sharm el-Sheikistä pohjoiseen sijaitseva Dahab tarjoaa upeat puitteet rentouttavalle rantalomalle! Tiesitkö, että Arabiaksi "dahab" tarkoittaa kultaa? 
  • Montazah: Montazah on upea Sharm el-Sheikissä sijaitseva asuinalue, josta avautuu näkymät läheiselle Tiranan saarelle. Täällä voit kokea Sharm el-Sheikin parhaat rannat ja nauttia ensiluokkaisista sukellusmahdollisuuksista.  

Vuokraa loma-asunto Siinailta ja nappaa parhaat lomavinkit

Montazahin Soho-aukio

Suihkulähteen ympärille rakennetulta aukiolta löytyy kattava valikoima ravintoloita, kahviloita ja jopa brittiläinen pubikin, jossa on mahdollista myös keilata. Lukematon ravintolatarjonta pitää sisällään kiinalaisia, intialaisia, thaimaalaisia sekä egyptiläisiä annoksia, joten täällä jos missä sinun on mahdollista herkutella eksoottisilla herkuilla.

Gebel Musa - Paikka jossa Mooses vastaanotti 10 käskyä

2285 metrin korkeuteen kohoava Gebel Musa, joka tarkoittaa kirjaimellisesti Mooseksen vuorta ja tunnetaan paremmin nimellä Siinainvuori, on pyhä paikka, jossa kristinuskon, islamin ja juutalaisuuden mukaan Mooses vastaanotti 10 käskyä. Vuorelle johtaa useita eri reittejä, ja sinne järjestetään myös yöllisiä opastusretkiä, joiden aikana sinun on mahdollista kokea upea auringonnousu vuorelta käsin.

Pyhän Katariinan luostari

Vuosien 548 ja 565 välillä rakennettu autonominen luostari sijaitsee kuilun reunalla Siinainvuoren juurella. Tämä ortodoksiluostari sijaitsee keskellä perinteistä islamilaisaluetta ja se on itseasiassa vanhin yhä asutettava kristinuskon alaisuuteen kuuluva luostari. Kohde kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja lisäksi alueen ilmasta, maisema, kasvillisuus ja eläimistö ovat ainutlaatuisia. Näin ollen myös luostaria ympäräivä alue kuuluu suojelun alaisuuteen usean sadan neliökilometrin laajuudelta.