search

Vuokraa loma-asunto Marsa Alamista

Upeat sukelluskohteet, kaunis luonto ja ripaus luksusta houkuttelevat matkailijoita tähän entiseen rannikkokylään, joka on tänä päivänä eloisa lomakohde. Meren ja aavikon välissä sijaitseva Marsa Alam ja sen upeat loma-asunnot tarjoavat kaikkea, mitä tarvitset viettääksesi ikimuistoisen loman Punaisenmeren rannalla. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Marsa Alamista, pääset nautiskelemaan miellyttävästä ilmastosta, jonka myötä lämpötila kohoaa talvikaudella jopa 31 °C:een, ja kesäisinkin saadaan nauttia mukavasta 20-35 °C:n lämmöstä. Tutustu myös muuhun tarjontaamme, josta löydät upeat loma-asunnot Punaiseltamereltä moneen eri makuun!

Vuokraa loma-asunto Marsa Alamista

Marsa Alam - sukellusparatiisi Punaisenmeren rannalla

274 kilometrin päässä Hurghadasta sijaitsevasta Marsa Alamista on kehittynyt nopeasti houkutteleva lomakohde sen jälkeen, kun sen kansainvälinen lentokenttä avattiin vuonna 2001. Lisäksi kaupunki tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteettimahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

Marsa Alamin sukelluskohteet kuuluvat maailman halutuimpiin kokeneiden sukeltajien keskuudessa. Vuokraa loma-asunto Marsa Alamista, missä Punainenmeri ja sen pinnan alle kätkeytyvät kiehtovat koralliriutat ja upeat kalaparvet odottavat sinua! Vaikket olisikaan kokenut sukeltaja, myös rannikon läheltä löytyy upeita koralliriuttoja, joita voit tutkia turvallisin mielin. Älä myöskään ohita mahdollisuutta lähteä snorklaamaan merinisäkkäiden, kuten dugongien ja delfiinien, kanssa. Myös pinnalla viihtyvät vesiurheilijat, kuten surfaajat ja melojat, pääsevät nauttimaan Punaisestamerestä kätevästi Marsa Alamista käsin. 

Varaa loma-asunto Marsa Alamista ja nauti upeasta luonnosta

Vesiaktiviteettien lisäksi Marsa Alam tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa myös kuivalla maalla. Haluatko tutustua lähemmin egyptiläiseen eläimistöön ja kasvillisuuteen? Lähde siinä tapauksessa safarille! Alueen kaksi luonnonpuistoa, Gebel Elba ja Wadi El-Gemal, pitävät sisällään upean kirjon erilaisia lintuja ja aavikkoeläimiä, joita sinun on mahdollista päästä ihastelemaan ohjatun safariretken aikana. Myös vaihtelevat maisemat vuoristoineen, laaksoineen ja mangrovemetsineen tekevät alueesta hyvin erityislaatuisen. Vuoristossa voit myös vierailla vanhoissa smaragdikaivoksissa.

Vuokraa loma-asunto Marsa Alamista

Koe upea Port Ghalib

Mikäli haluat nauttia lomastasi tyylikkäästi ja mukavasti, Port Ghaliban lomaresort voi olla sinua varten! Alueelta löytyy upeita hotelleja, erinomaisia ravintoloita sekä houkuttelevia hyvinvointitemppeleitä, jotka takaavat parhaan mahdollisen lomamukavuuden.  

Miellyttäviä lämpötiloja kaikkina vuodenaikoina

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Marsa Alamista, voit nauttia ja hemmotella itseäsi miellyttävän ilmaston syleilyssä kaikkina vuodenaikoina. Kuuman kesäkauden lisäksi myös erityisesti kevät ja syksy ovat erinomaista aikaa viettää loma Marsa Alamissa Punaisenmeren rannalla!

  • Talvi (joulukuu-helmikuu) 19 °C
  • Kevät (maaliskuu-toukokuu) 25 °C
  • Kesä (kesäkuu-elokuu) 31 °C
  • Syksy (syyskuu-marraskuu) 27 °C