search

Vuokraa loma-asunto Hurghadasta

NOVASOLin kattavasta valikoimasta löydät upeat loma-asunnot Punaiseltamereltä, joiden joukosta sinun on mahdollista vuokrata unelmiesi loma-asunto Hurghadasta. Punaisenmeren länsirannikolla sijaitseva Hurghada on upea yhdistelmä turkoosinsinistä mertä, kiehtovaa historiaa ja kulttuuria sekä paahtavaa auringonpaistetta. Monet lomaresortit tarjoavat runsaasti erilaisia aktiviteetti- ja harrastusmahdollisuuksia, sekä runsaasti nähtävää ja koettavaa. Vuokraa loma-asunto Hurghadasta, yhdestä Egyptin suosituimmista lomakohteista ja vietä loma joka sopii kaikille!

Vuokraa loma-asunto Hurghadasta

Hurghada – kalastajakylästä maailmankuuluksi sukellusparatiisiksi

Tämä maailmanlaajuisesti tunnettu sukellusparatiisi tarjoaa uskomattomien vedenalaisten maailmojen lisäksi myös monia muita elementtejä onnistuneelle lomalle. Mikäli haluat nauttia unohtumattomasta lomasta runsaalla auringonpaisteella varustettuna, vuokraa loma-asunto Hurghadasta helposti suoraan kotisivuiltamme!

Monipuolista lomailoittelu Hurghadassa Punaisenmeren rannalla

Vuosi toisensa jälkeen Hurghadassa vierailee runsaasti niin kokemattomampia kuin ammattilaistason sukeltajia, jotka haluavat kokea alueen upeat koralliriutat ja kristallinkirkkaat vedet. Vaikket olisikaan innokas sukeltaja, voit silti nauttia Hurghadasta muilla tavoin. 40 kilometriä pitkä rantaviiva ja ympärivuotinen auringonpaiste luovat ensiluokkaiset olosuhteet auringonottoon ja rannalla oleiluun sekä mahdollisuudet erilaisten vesiurheilulajien harrastamiseen. Alueella on myös erinomaisia golfkenttiä kaikille viheriöllä viihtyville lomailijoille ja rentoutumista sekä hemmottelua kaipaaville tarjolla on ihania kylpylähoitoja.

Kaupunkielämää meren äärellä

Hurghadan kaupunki sijaitsee noin 550 kilometrin päässä maan pääkaupungista Kairosta. Hurghadaan pääsee helposti lautalla Sharm el-Sheikhistä, ja lukuisista muinaisen Egyptin aikaisista nähtävyyksistään tunnettu Luxor on noin neljän tunnin automatkan päässä. Kaupunki useine eri alueineen tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa muun muassa basaareiden, ravintoloiden ja rantakohteiden muodossa.

Vuokraa loma-asunto Hurghadasta

Varaa loma-asunto Hurghadasta ja nauti lämmöstä

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Hurghadasta, voit nauttia miellyttävistä lämpötiloista ja auringosta minä vuodenaikana tahansa. Alla on lueteltuna eri kuukausien keskilämpötiloja.

  • Talvi (joulukuu-helmikuu) 17 °C
  • Kevät (maaliskuu-toukokuu) 24 °C
  • Kesä (kesäkuu-elokuu) 30 °C
  • Syksy (syyskuu-marraskuu) 25 °C

Satamaelämää ja kulinaristisia herkkuja

Henkitä sisääsi raikasta meri-ilmaa ja ihastele satamassa rinta rinnan keinuvia huvijahteja. Hurghadan satama-alue on sekä paikallisten että matkailijoiden suosiossa ja antaa oman säväyksensä Hurghadan kiehtovalle charmille.

Taukoa kaupungin vilinästä: Mikäli kaipaat taukoa kaupungin vilinästä ja kiireestä, lähde rentouttavale kävelylle ranta-alueille, nautiskele rauhallisten ravintoloiden tarjonnasta ja ihastele upeita auringonlaskuja viileä drinkki kädessäsi. 

Laaja tarjonta: Alueen viihtyisät kahvilat ja baarit kutsuvat sinut oleskelemaan ja nauttimaan erilaisista virvokkeista järkevään hintaan. Täältä voit ostaa mitä tahansa jäätelöistä virvokkeisiin ja alkoholijuomiin, jotka viilentävät mukavasti kuumana päivänä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut ja seurueesi lämpimästi tervetulleiksi.

Makuja kaikille aisteille: Hurghadan ravintolatarjonnasta jokainen löytää varmasti itselleen mielyistä syötävää sekä uudenlaisia makuja testattavakseen. Valikoimassa on niin perinteisia egyptiläisaterioita, aasialaiserikoisuuksia kuin eurooppalaisia klassikoitakin. Mikäli kaipaat vain kevyttä välipalaa tai haluat nauttia täyden, useamman ruokalajin illallisen, Hurghadassa se onnistuu.