search

Vuokraa loma-asunto Punaiseltamereltä

Loma-asunto Punaiseltamereltä tarjoaa mahdollisuuden viettää itsenäinen ja rentouttava loma upeissa puitteissa. Valikoimastamme löydät viihtyisiä loma-asuntoja kauniista resorteista, joissa on helppo viihtyä. Tutustu tarjontaamme, vuokraa loma-asunto Egyptistä ja suuntaa ikimuistoiselle lomalle Punaisenmeren upeisiin maisemiin!

Wellness-elämyksiä

Helli aistejasi, koe täydellinen rentoutuminen ja uppoudu eksoottisia tuoksuja ja luksusta tulvillaan olevaan maailmaan Punaisenmeren wellness-paratiiseissa. Löydä sinulle parhaiten sopiva loma-asunto Punaiseltamereltä - oli se sitten aivan rannan tuntumasta tai omalla uima-altaalla varustettuna.

Varaa loma-asunto Punaiseltamereltä

Varaa loma-asunto Punaiseltamereltä

Punaisenmeren alueella auringonpaisteesta voi nauttia vuoden ympäri ja seutu tarjoaa samalla erinomaiset mahdollisuudet uimiseen ja auringonottoon. Kun sinulla on varattuna loma-asunto Egyptistä, voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja nauttia upeista luontoelämyksistä.

Alueen upeat resortit ovat erinomainen lomanviettopaikka. Esimerkiksi Sentido Oriental Dream Resort ja sen oma, lempeästi syvenevä ranta sopii erinomaisesti lomailuun. Paikka tarjoaa täydellisen sekoituksen seikkailuhenkeä ja rentoutumista: oli suunnitelmissasi sitten hemmotteleva kylpyläpäivä, pitkä shoppailurupeama tai kevyt päivä rannalla, täällä se on mahdollista.

Loma Punaisellamerellä Domina Coral Bay -resortissa

Siellä, missä Siinain kivikkoinen aavikko ja Punaisenmeren kristallinkirkkaat vedet kohtaavat, vallitsee maaginen ilmapiiri. Paikalliset kutsuvat paikkaa "Domina Coral Bayksi", joka on kuin pieni kaupunki Sharm el-Sheikhin sisällä ja josta löytyy kaikki, mitä tarvitset. Koko alueeelle on istutettu toinen toistaan upeampia ja eksoottisempia kukkia, viheralueita ja jopa hedelmiä ja vihanneksiakin!

Alueen kulkuväylät ovat portaattomia, joten rannoille, ravintoloihin ja altaille on esteetön pääsy ramppien ja hissien avulla. Kaupat ja ravintolat helpottavat elämää ja tekevät lomailusta entistäkin rentouttavampaa! Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee vain yhdeksän kilometrin päässä resortista.