search

Vuokraa loma-asunto Marsa Matruhista

Egyptin pohjoisrannikkoa pidettiin aikoinaan kairolaisten keskuudessa parhaana mahdollisena lomakohteena. Samaan aikaan alueesta kehittyi maailmanluokan merenrantakohde, joka tarjoaa upeita loma-asuntoja moneen makuun. Vuokraa loma-asunto Marsa Matruhista ja nauti korkealaatuisesta rentoutumisesta ja lomailusta. Erityisesti kesäkuukausina alueelle saapuu runsaasti vieraita niin Euroopasta kuin Egyptistä nauttimaan koskemattomasta rannikosta ja miellyttävästä ilmastosta.

Vuokraa loma-asunto Marsa Matruhista

Vietä loma Egyptin pohjoisrannikolla

Kairolaisten salaisen vihjeen ansiosta Egyptin kauniista pohjoisrannikosta on muodostunut upea luksuskohde. Tutustu lomainspiraatiota huokuvaan valikoimaamme ja vuokraa loma-asunto Egyptistä kauttamme helposti suoraan netistä.

  • Marina El-Alamein: Alexandrian ja Marsa Matruhin välissä sijaitseva El-Alamein on tullut tunnetuksia historiallisista ja poliittisista tapahtumista. Alueen lukuisat monumentit ja muistomerkit muistuttavat yhä menneiden aikojen tapahtumista. Tiesitkö, että Winston Churchill arvosteli paikan ilmaston maailman parhaaksi?
  • Marsa Matruh: Tämä paratiisimainen, lähes eristäytynyt satamakaupunki sijaitsee poukaman suojissa, jota suuret kalliot suojaavat. Egyptin Välimeren puoleiselle rannikolla, Libyan rajalla sijaitseva Marsa Matruhin alueen rantaviiva kattaa kaiken kaikkiaan huimat 450 kilometriä.
  • Ras el Hikma: Täällä voit elää unelmaasi! Pohjoisrannikolla sijaitseva Mountain View -resort sopii täydellisesti luksuslomasta haaveileville.

Vietä loma Egyptin pohjoisrannikolla

Aurinkoinen ilmasto ja upeat rannat houkuttelevat monia egyptiläisiä ja ulkomaalaisia matkailijoita El-Alameiniin, jonne rakennetaan jatkuvasti uusia luksuslomakohteita. El-Alameinin uusi lentokenttä tarjoaa helpon väylän moniin eurooppalaiskaupunkeihin. Vuonna 1986 tehtyjen rakennustöiden keskeltä löydettiin myös helleniläis-roomalaisen rakennelman rauniot, jotka vielä tänäkin päivänä kiehtovat niin arkeologeja kuin matkailijoitakin. Vuokraa loma-asunto Marsa Matruhista ja nautiskele tästä upeasta alueesta!

Varaa loma-asunto Marsa Matruhista

Muun muassa Agiban ja Grahamin pitkät, valkoiset hiekkarannat ja kristallinkrikkaat vedet tarjoavat maailman upeimpiin lukeutuvia rannikkomaisemia. Sanotaan, että myös itse Kleopatra kylpi eläessään Marsa Matruhin tyynissä ja kirkkaissa rantavesissä. Mikset siis sinäkin? Syvyyserojen vuoksi Matruhin lahden veden väri vaihtelee sinisestä vihreään ja tarjoaa upean vedenalaisen maailman vuorineen, laaksoineen ja värikkäine kalalajeineen. Toukokuu ja syyskuu ovat parasta aikaa vierailla alueella, jolloin lämpötilat ovat miellyttäviä suurimmalle osalle aktiviteeteista. Talvikaudella mittarilukema nousee keskimäärin ainoastaan 14 celsiusasteeseen saakka.

Vuokraa loma-asunto Mansa Matruhista

Nauti Egyptin pohjoisrannikon upeasta tarjonnasta

Alueen arkkitehtuuri on hyvin väriorientoitunutta ja tuo mieleen Kreikan upean Santorinin valkoisena ulkosivuineen ja sinisine ikkunanpielineen. Loma-asuntojen varustelutaso on huippuluokkaa ja lomakylät tarjoavat vierailleen myös monenlaista viihdykettä muun muassa tenniskentän ja kylpylän muodossa. Myös palvelu on korkealaatuista, ja siihen sisältyy esimerkiksi pyykki- ja klinikkapalveluita.

Perheystävällistä majoitusta

Mountain View -resort tarjoaa konseptia, jonka avulla vanhemmat voivat rentoutua samalla, kuin lapset liikkuvat vapaasti alueella. Tämä on mahdollisesti tarkan suunnittelun avulla: kulkuväylät ovat leveitä ja rannalle pääsee ainoastaan jalan. Näin lapset voivat liikkua rannalla ilman pelkoa autoisa. Ranta on myös lapsiystävällinen, sillä aallonmurtajan ansiosta rannan vesi on tyyntä ilman suuria aallokoita. Hengenpelastajat valvovat herkeämättä sekä rannalla että altailla uimareiden turvallisuutta.

Miellyttäviä lämpötiloja ympäri vuoden

Kun varaat loma-asunnon Egyptistä, pääset nauttimaan pohjoisrannikon miellyttävästä ilmastosta ja kesäisistä lämpötiloista myös tavanomaisen kesäkauden ulkopuolella. 

  • Talvi (joulukuu-helmikuu) 14 °C
  • Kevät (maaliskuu-toukokuu) 18 °C
  • Kesä (kesäkuu-elokuu) 25 °C
  • Syksy (syyskuu-marraskuu) 22 °C