search

Vuokraa loma-asunto Egyptistä

Egypti on paljon muutakin kuin pyramideja, Niili ja temppeleitä. Vuokraa loma-asunto Egyptistä, jolloin voit nauttia myös tämän upean maan vieraanvaraisuudesta, virkistävästä ja palauttavasta vaikutuksesta sekä kulttuurista. Valikoimastamme löydät upeita loma-asuntoja myös uima-altaalla tai merinäköalalla varustettuna. Aurinkoinen ja upea Egypti on yksi kauneimmista matkakohteista, jonka lukuisat eri alueet tarjoavat hienoja mahdollisuuksia lomailuun. NOVASOLin valikoimasta löydät loma-asuntoja niin perinteisemmistä kohteista kuin rauhallisemmiltakin alueilta:

Vuokraa loma-asunto Egyptistä

Monta hyvää syytä varata loma-asunto Egyptistä

Egypti ei ole vain yksi kohde lukuisten aurinkolomakohteiden joukossa. Upea maa on noussut ja kehittynyt yhdeksi Välimeren suurimmista lomakohteista, jolla on tarjottavanaan muutakin kuin pelkkää aurinkoa ja merenrantaa. Vuosituhansia vanha egyptiläinen kulttuuri kiehtoo jokaista maassa vierailevaa ja lukuisat itämaiset kaupungit ja nähtävyydet kiehtovat matkailijoita vuodesta toiseen. Olemme täällä NOVASOLilla koonneet asiakkaillemme tarjonnan, joka on suunnattu erityisesti sellaisille matkailijoille, jotka viihtyvät paremmin massaturismin ulkopuolella. Vuokraa loma-asunto Egyptistä kauttamme ja koe yksilöllinen vapaus upean kulttuurin värittämässä ympäristössä!

NOVASOL-palvelut paikan päällä

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Egyptistä, voit itse päättää lomasi sisällön ja aikataulun. NOVASOLin yhteistyökumppanit ovat palveluksessasi kohteessa vuorokauden ympäri. Olemme laatineet Egyptin markkinoille oman "Palvelu- ja turvallisuustakuumme" sinua varten:

  • Kaikki loma-asunnot on tarkastettu ja listattu henkilökohtaisesti paikallisen palvelukumppanimme toimesta
  • Suosittelemme paikalliskumppaniemme Tervetulo- ja kuljetuspalvelua, jossa sinut noudetaan lentokentältä ja kuljetetaan suoraan loma-asunnollesi
  • Paikallinen palvelu on saatavilla kohteessa ja toiveisiisi pyritään vastaamaan myös käytettävän kielen osalta
  • Kollegamme ovat käytettävissäsi vuorokauden ympäri
  • Retket ja nähtävyydet ovat varattavissa etukäteen tai paikan päällä lomasi aikana erityishintaan
  • Kuljetukset tapahtuvat sinun ryhmällesi tarkoitetuilla kulkuvälineillä, ei reittibusseilla
  • Voit varata kuljetuksen myös lyhyellä varoitusajalla jopa 24 tuntia ennen saapumistasi ilman varausmaksua
Vuokraa loma-asunto Egyptistä

Egypti - enemmän kuin pelkkä meri

Egyptin salaisuus suosittuna matkakohteena ovat muun muassa luotettavuus hyvän sään, upean auringonpaisteen sekä miellyttävien lämpötilojen osalta vuoden ympäri. Kun muualla maailmassa on kylmää ja sateista, Egypti houkuttelee matkailijoita luokseen kauniiden poukamien ja henkeäsalpaavien sukelluskohteiden avulla. Egypti on muutenkin erittäin jännittävä kohde, jolla on paljon mielenkiintoista tarjottavaa.

Välimeri ja Punainenmeri - unelmakohteita Egyptin lomallesi

Kaksi eri merta ympäröi Egyptiä: Punainenmeri, joka on houkutellut sukeltajia ja matkailijoita jo vuosia upeiden rantojensa, värikkäiden koralliriuttojen ja monipuolisen luontonsa avulla. Tunnetuista merenrantakohteista Hurghadasta sekä pienemmistäPort Safagasta, El-Quiserista ja Marsa Alamista löydät myös 18-reikäisiä golfkenttiä, yksityisrantoja, ulkoilmateattereita sekä vastustamatonta yöelämää. Ja sitten on Välimeri: Egyptin pohjoisosaan on noussut ja kehittynyt upeita lomakohteita, joissa tänä päivänä muun muassa kairolaiset lomailevat. Myös korkealuokkaiset lomakylät El-Alameinin tai Marsa Matruhin kaltaisissa paikoissa ovat arvostettuja kohteita ympäri maailmaa saapuvien matkailijoiden keskuudessa.

Vuokraa loma-asunto Egyptistä

Vaikuttavia aavikkomaisemia

Upeat aavikkoalueet, jotka kattavan suurimman osan Egyptin pinta-alasta, on helppo saavuttaa myös merenrantakohteista käsin. Matka aavikolle on ehdottomasti kokemisen arvoinen, sillä upeat aavikkoalueet tarjoavat kiehtovia vuoristoja, kuivia laaksoja mielenkiintoisine kasvustoineen sekä ilmastoon tottunutta eläimistöä. Alueella on mahdollista tavata myös perinteisiä paimentolaisia, beduiineja. Myös aavikolta nähty auringonlasku on takuulla unohtumaton kokemus!

Vieraanvaraisuus tärkeä osa kulttuuria

Egyptiläiset tunnetaan yleisesti lämminsydämisinä ja sosiaalisina ihmisinä, jotka ovat aina valmiita keskustelulle. He osoittavat monesti auttavaista luonnetta, ja he tarjoavat monestei apuaan omatoimisesti ilman, että sitä tarvitsee erikseen pyytää. Mikäli aterioit paikallisten luona, kannattaa aina jättää hieman ruokaa lautaselle mikäli olet jo kylläinen. Muussa tapauksessa isäntäväki täyttää lautasesi nopeammin kuin arvaatkaan!