search

Vuokraa loma-asunto Burgasista

Suunnitteletko lomaa Bulgariassa, Balkanin kestosuosikissa? NOVASOLin kautta löydät loma-asunnot Burgasista lukuisissa eri hinta- ja kokoluokissa. Selaamalla monipuolista valikoimaamme ja muokkaamalla hakuehtoja sinulle sopivaksi löydät varmasti sinulle ja seurueellesi mieluisimman loma-asunnon, johon majoittua. Mikäli suosikkikohteesi on juuri sillä hetkellä varatuttuna, kannattaa tilanne tarkistaa uudestaan myöhemmin: toisinaan varaustilanteet päivittyvät nopeasti, kun kohteisiin tulee esimerkiksi peruutuksia. Tutustu valikoimaamme ja vuokraa loma-asunto Bulgariasta ystävien tai perheen kesken!

Burgasin kaupunki sijaitsee Bulgarian itäosassa Mustanmeren rannikolla. Kaupunkia ympäröivältä alueelta löytyy upeita rantoja ja poukamia, joiden kullankeltainen hiekka on hienojakoista ja vesi kristallinkirkasta. Rannat syvenevät hitaasti, joten ne ovat miellyttäviä uimapaikkoja ja erityisiä hyviä kohteita Bulgariassa lomaileville lapsiperheille.

Burgas on toiseksi suurin kaupunki Bulgarian Mustanmeren rannikolla. Aluetta asuttivat aiemmin traakialaiset. Keskiajalla alueelle rakennettiin pieni linnoitus, joka nimettiin Pirgokseksi. 1600-luvulla Burgasin alue muodostui nykyiselle paikalleen, jolloin sitä alettiin kutsua Achelo-Burgasiksi. Nykyisen sataman perustukset pystytettiin 1900-luvun alussa vuonna 1903. Aikojen saatossa Burgas on kehittynyt tärkeäksi kaupan, teollisuuden ja kulttuurin keskukseksi Balkanilla.

Vuokraa loma-asunto Burgasista

Retkimahdollisuuksia

Mikäli kaipaat lomallasi vaihtelua etkä halua viettää koko lomaasi NOVASOLin hyvinvarustellussa loma-asunnossa Burgasissa, tarjoaa seutu runsaasti tekemistä ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Monet NOVASOLin loma-asunnoista on varustettu upeilla mukavuuksilla, kuten yksityisellä uima-altaalla, saunalla tai kuntoiluhuoneella, joten myös vuokrattava loma-asunto Burgasista sisältää paljon vaihtoehtoja ajan kuluttamiseen.

Bulgarian Mustanmeren rannikon suurimman kaupungin, Varnan, tavoin Burgas on pullollaan erilaisia retkimahdollisuuksia. Voit esimerkiksi tutustua useisiin museoihin ja kirkkoihin, vihreään satamapuistoon sekä satamaan lomallasi. Tarjontaa on jokaiseen makuun  sopivaksi, joten voimme taata, ettei lomasi Bulgariassa tule olemaan tylsä. Sen sijaan tulet viettämään ikimuistoisen lomamatkan yhdessä koko perheesi voimin.

Vuokraa loma-asunto Burgasista ja voit samalla tutustua aivan sataman vieressä sijaitsevaan pieneen ja romanttiseen juna-asemaan. Samalta alueelta löytyvät myös linja-autoasema sekä kätevät taksit, jotka tekevät lomailustasi joustavaa ja liikkuvaa. Mikäli haluat osallistua kiertomatkoille tai retkille, tämä on yksinkertaisin paikka aloittaa. Asemalta lähtevä Aleksandrovska-katu johtaa keskustaan, minne kaikki Burgasin nähtävyydet ja palvelut ovat keskittyneet. Shoppailusta kiinnostuneille lomailijoille kaupunkikeskusta on myös mieluisa paikka. Lukemattomat liikkeet ja putiikit tarjoavat kaikkea kevyistä kesävaatteista suloisiin matkamuistoihin kotiin viemisiksi. Kun kaipaat taukoa shoppailusta, voit levähtää hetkeksi viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa tuoreen kahvin tai herkullisen aterian merkeissä.

Nauti upeasta ilmapiiristä loma-asunnossa Burgasissa

Bulgarialaiskaupunki Nessebar sijaitsee aivan Mustanmeren rannikolla. Mikäli viivyt jossakin alueen upeista loma-asunnoista, voit aina tuntea merituulen tuoksun nenässäsi ja auringon lämmön selässäsi. Samalla voit nauttia alueen taianomaisesta ilmapiiristä kulkiessasi muinaisten linnojen ja kirkkojen sekä paksujen linnanmuurien keskuudessa. Meri on aina ollut kaupunkille erittäin tärkeä ja linnoitus osoittaa, kuinka tärkeä kaupunki Nessebar oli tiedon ja kaupan saralla. Muinaiset mineraalipitoiset lähteet yhdistää toisiinsa maanalainen järjestelmä, joka on peräisin jo Rooman valtakunnan ajalta. Vuokraa loma-asunto Burgasista ja koe kaupungin monipuolisuus henkilökohtaisesti.

Toinen mielenkiintoinen kaupunkikohde Bulgariassa Mustanmeren rannikolla on Pomorie. Idyllisen kaupungin luoteispuolella sijaitsee myös samanniminen järvi, josta saatavalla mudalla sanotaan olevan uusivia ja elvyttäviä ominaisuuksia. Pehmentävällä mudalla tehtävä vartalohoito jättää ihosi silkinpehmeäksi ja muinaisissa kirjoituksissa Pomorien mutaa on pidetty pyhänä. Pomorie-järven korkeaa suolapitoisuutta hyödynnetään teollisuudessa ja vuosittain järvestä saadaankin tonneittain valkoisia mineraaleja. Upeita mineraaleja on mahdollista ihastella myös paikallisissa museoissa. Loma-asunto Bulgariassa on erinomainen tapa vaihtaa vapaalle ja nauttia rentouttavasta tauosta poissa arjen kiireistä.

Vuokraa loma-asunto Burgasista

Huvittelua ja harrastuksia

Kun vietät lomaa Bulgariassa, maan aktiviteettitarjonta on niin laaja, ettet mitenkään voi kärsiä tylsyydestä lomasi aikana. Voit nauttia alueen lukuisista tapahtumista ja esityksistä ilman, että sinun tarvitsee poistua kauaksi loma-asuntosi rauhasta tai hiljaisuudesta. Jos olet innokas tanssija, Burgasin alue tarjoaa runsaasti uusia ulkoilmatanssipaikkoja. Täällä kaikki innokkaimmat yökukkujat voivat tanssia ja juhlia aamuun asti.

Kiehtovat Belogradchikin kivimuodostelmat

Vuokraa loma-asunto Bulgariasta ja nauti maan upeasta luonnosta ja sen ihmeistä. Loman aikana kannattaa ehdottomasti suunnata katsomaan Belogradchikin kivimuodostelmia, jotka Bulgarian hallitus on julistanut luonnon maamerkiksi. Tämä luonnon oma spektaakkeli koostuu erikoisista muodoista, väreistä sekä muodostelmista, jollaisia on vaikea kuvitella ennenkuin paikan näkee omin silmin. Kivimuodostelmiin liittyy myös runsaasti erilaisia tarinoita ja legendoja. Suosittelemme lämpimästi tekemään retken Belogradchikiin ja nauttimaan tästä luonnon näytelmästä. Samalla saat myös runsaasti loistavia lomaotoksia mitä upeammalla taustalla.

Kuulostaako Bulgaria ja erityisesti Burgasin romanttista kaupunkia ympäröivä seutu houkuttelevalta ja kiinnostavalta kohteelta seuraavaa täydellistä lomamatkaa varten? Huvila tai huoneisto Burgasissa on upea tapa nauttia azurinsinisestä merivedestä, joka jatkuu silmän kantamattomiin, jossa perheen pienimmätkin voivat nauttia vesileikeistä turvallisesti. Tämän lisäksi voit rentoutua ja virkistäytyä monin eri tavoin esimerkiksi kylpylävierailun, shoppailun, viihtyisien kahviloiden, herkullisen ruoan ja cocktailin, tai runsaan kulttuuritarjonnan merkeissä. Vuokraa loma-asunto Burgasista NOVASOLin kautta helposti suoraan netistä. Burgasin lisäksi löydät meiltä loma-asunnot ympäri Bulgariaa. Valikoimissamme on niin uima-altaallisia, saunallisia tai kuntosalilla varustettuja loma-asuntoja, joista jokainen löytää mieluisensa. Jos haluat ottaa myös nelijalkaisen ystäväsi mukaan lomalle, NOVASOL on oikea paikka aloittaa loma-asunnon metsästäminen.