search

Vuokraa loma-asunto Bulgariasta

Bulgariassa on paljon mielenkiintoisia kohteita. Paras tapa tutustua maahan on vuokrata loma-asunto tai -huoneisto. Bulgarialla on upea arkkitehtuuri, pitkät perinteet, kulttuuri ja jännittävä historia. Suurkaupunkien lähistöllä on useasti lähes koskematonta luontoa. Bulgaria on sitä paitsi hinnaltaan edullinen lomakohde verrattuna Länsi-Euroopan maihin. Vuokraa loma-asunto Bulgariasta helposti ja turvallisesti NOVASOLin kotisivujen kautta!

Vuokraa loma-asunto Bulgariasta

Luontoa, kulttuuria ja historiaa

Vuokraamalla asunnon Bulgariasta pääset lähemmäksi maan kulttuuria kuin, jos asuisit hotellissa. Bulgarialla on pitkä historia ja maa on ollut osaa sekä Rooman että Osmanien valtakuntaa. Bulgarian maaseutua kuvaillaan usein karun kallioisena, mutta maassa on myös viljavia viheralueita ja Mustanmeren rannikolta aurinkoa ja hiekkarantoja.

Kaupungin vilinästä rentoon rantaelämään

Bulgarian suurin kaupunki, pääkaupunki Sofia, sijaitsee Vitosjavuoriston lähistöllä ja on täynnä upeita kirkkoja ja museoita. Suositumpiin turistinähtävyyksiin kuuluu Aleksanteri Nevskin katedraali, yksi maailman suurimmista ortodoksisista kirkkorakennuksista. Muita suurkaupunkeja ovat Varna ja Burgas, joissa molemmissa NOVASOLilla on loma-asuntoja vuokrattavana.

Hyvä sää ja kohtuulliset hinnat houkuttelevat myös etenkin pohjoismaisia turisteja Sunny Beachin ja Golden Sandsin hiekkarannoille. NOVASOLilta tarjoaa lomahuoneistoja mm. Sunny Beachin lähistöltä.

Vuokraa loma-asunto Bulgariasta

Vuokraa loma-asunto Bulgariassa online

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon tai huoneiston Bulgariassa, tervetuloa tekemään se NOVASOLin kautta. Jokainen valikoimamme loma-asunto on laatutarkastettu ennen kuin se hyväksytään vuokrattavaksi. Joka NOVASOLin kautta tehtyyn varaukseen sisältyy myös perusturvapakettimme. Tee haku Bulgarian loma-asunnoista sivustollamme ja varaa online. Kohdehaullamme näet kaikki valitun ajanjakson varattavissa olevat asunnot. Voit myös tarkentaa hakua näyttämään ainoastaan loma-asunnot, jotka vastaavat juurin sinun toivomuksiasi. Asuntojen varaaminen Bulgariasta NOVASOLin sivustolla on kätevää. Jos sinulla on kysyttävää varauksista tai haluat muuta loma-asuntotietoa, ota meihin yhteyttä. Tervetuloa varaamaan loma-asunto Bulgariasta NOVASOLilta!