search

Vuokraa loma-asunto Namurista

Eteläisessä Ranskassa, Ranskan rajalla sijaitseva Namurin provinssi tunnetaan myös "Laaksojen maana", sillä seudulta löytyy lukuisia kauniita laaksoalueita. Niiden lisäksi provinssi tunnetaan kauniista puutarhoistaan, linnoistaan, luolastoistaan, luostareistaan ja totta kai myös panimoistaan. Vuokraa loma-asunto Belgiasta ja suuntaa lomalle Namurin seudulle!

Vuokraa loma-asunto Namurista

Namurin kaupunki

Namurin pääkaupunki, joka jakaa nimensä provinssin kanssa, on kooltaan pieni kaupunki, johon on helppo tutustua jalkaisin. Vieraile vanhassa kaupungissa ja aisti sen upea ilmapiiri ja tutustu kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin. Namurin linnake sekä kaupungin kellotorni ovat vain muutamia kaupungin näkemisen arvoisista nähtävyyksistä.

Varaa loma-asunto Namurista turvallisesti kauttamme

Vuokraa loma-asunto Namurista ja rakastut varmasti tähän upeaan alueeseen. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Namurista, sinun on helppo lähteä tutustumaan seutuun ja sen ihmeisiin. Namur tarjoaa upeita maisemia, kauniita laaksoja sekä mielenkiintoisia kaupunkeja tutkittavaksesi. Tervetuloa lomalle Namurin provinssiin!