search

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista

Luxembourgin provinssi sijaitsee Belgiassa, Ardennien alueen sydämessä. Luxembourgissa oleillessasi voit ihailla upeita panoraamamaisemia sekä ihastuttavia kyliä ja niiden elämää. Luxembourgin alueen ruoka on myös erinomaista, ja esimerkiksi paikalliset liharuoat ja erikoisoluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Vuokraa loma-asunto Belgiasta ja suuntaa lomalle Luxembourgiin nauttimaan paikallisesta tarjonnasta!

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista

Luxembourgin pääkaupunki Arlon

Luxembourgin provinssin pääkaupunki on yksi Belgian pienimmistä kaupungeista. Lähellä Luxemburgin rajaa sijaitseva Arlon ei ole kovinkaan tunnettu turistikohde, mutta ehdottomasti vierailemisen arvoinen siitä huolimatta. Kaupungissa on monia Rooman valtakunnan ajalta peräisin olevia kohteita ja kaupungissa järjestetään myös runsaasti kansanperinteisiin liittyviä tapahtumia. Vuokraa huvila tai huoneisto Belgiasta ja tutustu myös hieman tuntemattomampaan Arlonin kaupunkiin!

Nähtävyyksiä Luxembourgin seudulla

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista jolloin olet vain lyhyen matkan päässä seudun lukuisista huvipuistoista, joissa on hauskaa viettää päivä koko perheen voimin Houffalizessa sijaitseva Houtopia on sisähuvipuisto, jossa lapset voivat oppia lukuisista jokapäiväiseen elämään liittyvistä aihesta. Trassinen Euro Space Centressä voitte vieraille avaruusasemalla ja kokeilla astronauttien käyttämiä harjoitussimulaattoreita. Barvaux-sur-Ourthessa sijaitseva Le Labyrinthe on suuri ja ainutlaatuinen labyrinttialua, jonka lukuisat eri teemat tarjoavat jännitystä ja viihdykettä kaiken ikäisille.