search

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista

Luxembourgin provinssi sijaitsee Belgiassa, Ardennien alueen sydämessä. Luxembourgissa lomaillessasi voit ihailla upeita panoraamamaisemia sekä ihastuttavia kyliä sekä niiden autenttista ja kiehtovaa elämää. Luxembourgin alueen ruoka on myös erinomaista, ja esimerkiksi paikalliset liharuoat sekä erikoisoluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Vuokraa loma-asunto Luxembourgista ja suuntaa lomalle tänne Belgian kiehtovaan kohteeseen nauttimaan paikallisesta tarjonnasta!

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista

Nähtävää ja koettavaa lomallasi Luxembourgissa

Luxembourgin provinssin pääkaupunki on yksi Belgian pienimmistä kaupungeista. Lähellä Luxemburgin rajaa sijaitseva Arlon ei ole kovinkaan tunnettu turistikohde, mutta ehdottomasti vierailemisen arvoinen siitä huolimatta. Kaupungissa on monia Rooman valtakunnan ajalta peräisin olevia kohteita ja kaupungissa järjestetään myös runsaasti kansanperinteisiin liittyviä tapahtumia. Vuokraa loma-asunto Luxembourgista ja tutustu myös hieman tuntemattomampaan Arlonin kaupunkiin! Lisäksi lomallasi Luxembourgissa olet vain lyhyen matkan päässä seudun lukuisista huvipuistoista, joissa on hauskaa viettää päivä koko perheen voimin. Houffalizessa sijaitseva Houtopia on sisähuvipuisto, jossa lapset voivat oppia lukuisista jokapäiväiseen elämään liittyvistä aihesta. Trassinen Euro Space Centressä voitte vierailla avaruusasemalla ja kokeilla astronauttien käyttämiä harjoitussimulaattoreita. Barvaux-sur-Ourthessa sijaitseva Le Labyrinthe on suuri ja ainutlaatuinen labyrinttialua, jonka lukuisat eri teemat tarjoavat jännitystä ja viihdykettä kaiken ikäisille. Loma-asunto Luxembourgista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen mielenkiintoisiin kohteisiin ja nähtävyyksiin, jotka ovat viihdyttäviä myös perheen pienimmille. 

Vuokraa loma-asunto Luxembourgista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on monen kymmenen vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta ympäri Eurooppaa ja valikoimamme on nykyään hyvin laaja. Kaikki asuntomme ovat laatutarkastettuja työntekijöidemme toimesta, joten voit huoletta suunnata lomalle valitsemaasi vuokrakotiin. Valikoimamme on laaja myös Belgiassa ja vuokraaminen on helppoa sekä kätevää nettisivuillamme, missä pääset myös rajaamaan hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän sekä asunnon palveluiden perusteella. Näin löydät juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokrakoti kehystää lomaasi vapaudella, omatoimisuudella sekä itsenäisyydellä ja se usein tarjoaa myös suuremmat sekä monipuolisemmat tilat, kuin vaikkapa hotellihuone. Tutustu valikoimaamme, rajaa hakua ja löydä unelmiesi loma-asunto Luxembourgista NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi tänne monipuoliseen ja hauskaan lomakohteeseen!