search

Vuokraa loma-asunto Liègestä

Liègen provinssi tunnetaan rikkaasta ja monipuolisesta historiastaan, josta kertovat alueen lukuisat historialliset kohteet, kuten linnoitukset ja esihistorialliset alueet. Liègen maisemat ovat myös hyvin erilaisia, johon varmasti kiinnittää huomiota silloin, kun lomailee seudulla. Vuokraa loma-asunto Belgiasta ja lähde ihastelemaan Liègen provinssin vuoristoalueita, vesiputouksia sekä upeaa Bütgenbachin tekojärveä!

Vuokraa loma-asunto Liègestä

Liègen kaupunki

Liègen provinssin pääkaupunki jakaa nimensä provinssin kanssa. Liège on vilkas ja pirskahteleva kaupunki, joka pitää sisällään upeita nähtävyyksiä ja johon on helppo tulla, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Liègestä. Vieraile esimerkiksi kaupungin katedraalissa, Place Saint-Lambertin aukiolla ja ihastele huippumodernia Liège-Guillemins'n rautatieasemaa, joka on myös yksi kaupungin tärkeistä monumenteista.

Nähtävyyksiä Liègen seudulla

Vuokraa loma-asunto Liègestä ja tee päiväretkiä ihastuttavaan Huyn kaupunkiin, jonka tunnelmallisella toriaukiolla on mukava istua nautiskelemassa kahvia tai vaikkapa lounasta. Pieni Limburgin kaupunki ja sen vanha kaupunki Vesder-joen rannalla ovat myös vierailemisen arvoisia. Liègen provinssin pohjoisosassa sijaitseva Gemmenich on kolmen eri valtion rajakohta, josta näkee niin Belgian, Alankomaiden kuin Saksankin alueelle.