search

Vuokraa loma-asunto Hainaut'sta

Hainaut on monipuolinen provinssi, jonka kaunis luonto, mäkiset maisemat, upeat metsäalueet sekä Basse-Nimeletten luonnonsuojelualue houkuttelevat nauttimaan lomailemaan alueella. Vuokraa loma-asunto Belgiasta, suuntaa lomalle Hainaut'n provinssiin ja tee esimerkiksi päiväretki sen pääkaupunkiin, Monsiin. Kaupungissa vieraillessasi voit ihastella sen nähtävyyksiä helposti kävellen: tutustu upeaan keskusaukioon ja sen laidalla sijaitsevaan kauniiseen kaupungintaloon. Myös St. Waltruden kirkko ja sen vieressä sijaitseva kellotorni ovat upeita kohteita. Monsin lähellä sijaitseva Beloeilin linna upeine puutarhoineen kiehtoo varmasti kaikkia, jotka arvostavat kauniita asioita.

Vuokraa loma-asunto Hainaut'sta

Varaa loma-asunto Hainaut'sta ja koe alueen nähtävyydet

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Hainaut'sta, voit samalla vierailla myös Enghienissä, mistä löydät kauniita puistoja ja puutarhoja. Mikäli huono sää sattuisi yllättämään, voitte vierailla lasten kanssa hauskassa Dinolandin sisäleikkipuistossa, joka sijaitsee Gozéen kylässä. Mikäli mielitte uimaan, kannattaa suunnata La Louviéressä sijaitsevaan Le Point d'Eau'hun. Tämä valtava sisäuimapaikka tarjoaa aaltoaltaita, hitaasti virtaavan jokialueen, vesiliukumäen, porealtaita ja paljon muuta. Runsaasti hauskanpitoa koko perheelle!

Haunaut'n seudulta löydät paljon mielenkiintoisia kaupunkikohteita sekä kyliä, joissa vierailla. Vuokraa loma-asunto Hainaut'sta ja suuntaa retkelle esimerkiksi Carleroihin, Monsiin tai Tournai'hin. Mahdollisuuksia on monia! Koska Hainaut sijaitsee Ranskan rajalla, päiväretki naapurimaahan onnistuu myös helposti. Vuokraa loma-asunto Belgiasta ja tutustu monipuoliseen Hainaut'n provinssiin!