search

Vuokraa loma-asunto Flanderista

Flanderin seutu on tunnettu burgundilaisesta ilmapiiristään sekä vaikuttavasta historiastaan. Alue hurmaa kuitenkin myös suojellulla luonnollaan, kauniilla maisemamuodostelmillaan sekä huikealla taiteellaan ja kulttuurillaan, joita löydät niin vilkkaista kaupungeista kuin pienistä, idyllisistä kylistäkin.

Flanderi koostuu viidestä provinsista, jotka ovat Antwerpen, Limburg, Itä-Flanderi, Flanderin Brabant sekä Länsi-Flanderi. Seudun merkittävimmät kaupungit Antwerpen, Gent ja Brugge tarjoavat runsaasti nähtävää esimerkiksi vaikuttavien kirkkojen sekä kulttuurellisten nähtävyyksien muodossa. Antwerpenissä sijaitsee myös yksi alueen suurimmista satamista. Gent ja Brugge tunnetaan historiallisista julkisivuistaan sekä pienistä kanaaleistaan. Vuokraa loma-asunto Belgiasta ja kuvankauniit kaupungit kutsuvat sinut päiväretkelle tutustumaan tarjontaansa. NOVASOLin loma-asunnot tarjoavat loistavan aloituspisteen onnistuneelle lomalle.

Vuokraa loma-asunto Flanderista

Loma-asunto Flanderin rannikolla

Flaamilainen rannikko ulottuu Knokkesta De Panneen saakka. Rannikolla voit nauttia kaikista meren rannalla sijaitsevan seudun  tarjoamista ihanuuksista, kuten upeasta horisontista.

Paikallisia herkkuja ja erikoisuuksia

Suuntaa johonkin merenrannalla sijaitsevaan ravintolaan ja nauti paikallisista erikoisuuksista sekä kulinaarisista herkuista. Rannikko on myös loistavaa seutua pitkille pyörä- tai kävelyretkille. Seudun monet pyöräily- ja patikkareitit johdattavat sinun upean ja ainutlaatuisen luonnon pariin. Mikäli haluat päästä nopeasti kohteesta toiseen ilman suurempia fyysisiä ponnisteluja, voit aina hypätä rannikkoa pitkin kulkevan junan kyytiin. Vuokraa loma-asunto Flanderista, jolloin sinulla on oivallinen mahdollisuus viettää aktiivinen loma ja tutustua upeaan belgialaiseen luontoon.

Hochburg -pyöräily

Joka kevät Flanderiin kokoontuu satoja pyöräilijöitä sekä innokkaita faneja seuraamaan Flanderin ympäriajo –tapahtumaa. Ainoastaan parhaimmat ja kokeneimmat pyöräilijät ovat valloittaneet kilpailun voiton itselleen.  Pahamaineinen kilpailureitti on 270 kilometriä pitkä ja se ulottuu Bruggesta Meerbekeen saakka. Kilpailun aikana kilpailijoiden tulee ylittää noin 20 mukulakivikatuosiota, pyöräillä ohuessa ilmanalassa sekä polkea yli 20% nousukulmassa.

Myös harrastelijatason pyöräilijöiden on mahdollista polkea kilpareitti läpi kilpailua edeltävänä päivänä. Testaa jalkojesi voima esimerkiksi Kopperbergin tai Paterburgin  kuuluisissa nousuissa. Vuokraa huvila tai huoneisto Belgiasta ja lähde seuraamaan upeaa pyöräilytapahtumaa paikan päälle! Loma-asunto Flanderissa tarjoaa myös loistavan tilaisuuden osallistua itse harrastelijakilpaan!

Vuokraa loma-asunto Flanderista

Vesiurheilijan paratiisi

Flaamilaisella rannikolla sijaitsee noin 13 kaupunkia, kuten esimerkiksi kuuluisa Oostende tai Nieuwpoort. Rannikkoalueen tarjoamat vesiurheilumahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja löydät kaikista niistä viihtyisiä satamia sekä rantapromenaadeja.

Kesäaikaan alueen rannat täyttyvät kävijöistä, mutta vuoden muina aikoina rannoilla on hiljaisempaa. Tuolloin ne kutsuvat ihmisiä paikalle lennättämään leijaa sekä pelaamaan lentopalloa tai rantalentistä. Varaa nyt oma loma-asuntosi NOVASOLilta ja vietä unohtumaton loma Belgiassa yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa!