search

Vuokraa loma-asunto Belgiasta

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan talo tai loma-asunto Belgiasta! Vaikkeivät monet pidä Belgiaa tyypillisenä lomakohdemaana, on siellä vierailun arvoisia viihtyisiä kaupunkeja ja kaunis luonto.

Loma-asunnon vuokraaminen Belgiasta kannattaa ja se on kätevä tapa tutustua maahan. Vuokrattava huvila tai huoneisto Belgiassa on usein edullisempi ja tilavampi vaihtoehto kuin hotellihuone, varsinkin, jos matkaseurueeseen kuuluu useita henkilöitä. NOVASOLilta voit mm. vuokrata taloja ja huoneistoja Ardenneista, Flanderista ja Limburgista – löydät loma-asuntoja esim. hakemalla kohdetta. Varaa sopiva loma-asunto Belgiasta suoraan netissä, tai tee varaus soittamalla asiakaspalveluumme.

Vuokraa loma-asunto Belgiasta

Jännittäviä kaupunkeja

Belgiassa on useita kaupunkeja, joista löytyy kaikkea shoppailusta jännittäviin nähtävyyksiin. Maa jakautuu kolmeen eri alueeseen: pääkaupunkiin Brysseliin, Flanderiin, ja Valloniaan. Brysselissä voit nähdä kuuluisan Manneken Pis -pronssipatsaspojan ja vierailla kaupungin suurella Grand Place –torilla, joka on UNESCOn maailmanperintökohde. Tutustu myös timanttikaupunki Antwerpeniin, tai vaikkapa vahvoista juustoistaan tunnettuun Limburg-provinssiin.

Kulttuuria ja herkullista ruokaa

Vuokratessasi mökin Belgiasta voi samalla päästä osalliseksi maan suuresta kulttuuritarjonnasta. Belgia on mm. tunnettu sarjakuvistaan ja monista museoistaan. Mikäli kumpikin kiinnostaa käy vierailulla Brysselin The Comic Strip Center – sarjakuvamuseossa, kun olet lähistöllä.

Belgialainen keittiö muistuttaa paljon pohjoisranskalaista. Tyypillisiin belgialaisiin ruokalajeihin kuuluvat ranskanperunat, vohvelit ja suklaa. Belgia on myös tunnettu oluestaan – jos vuokraat mökin, käytä tilaisuutta hyväksesi ja pistäydy vierailulle olutpanimossa.

Belgialaisia vohveleita

Vuokraa loma-asunto Belgiasta suoraan kotisivuiltamme

Jos haluat tutustua Belgian nähtävyyksiin, keittiöön ja kaupunkeihin, vuokraa loma-asunto Belgiasta NOVASOLin kautta. Voit varata asuntoja suoraan sivustoltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kun haet kohteita NOVASOLin sivustolta, näet kaikki Belgiassa varattavissa olevat loma-asunnot. Voit myös tarkentaa hakua lisäkriteereillä niin, että löydät juuri sinun toivomuksiasi vastaavat vuokra-asunnot Belgiasta.