search

Vuokraa loma-asunto Vlorësta

Anna ennakkoluuloille kyytiä, vuokraa loma-asunto Vlorësta ja lähde viettämään unohtumaton loma Albaniassa Adrianmeren rannalla! Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Vlorësta, voit nauttia miellyttävästä ilmastosta, jonka ansiosta kesän keskilämpötila on alueella 30 asteen tuntumassa. Vlorë on kaunis satamakaupunki, missä on helppoa yhdistää samanaikaisesti sekä ranta- että kaupunkiloma toisiinsa. Vlorëssa Adrianmeren rannalla sinulla on helppo pääsy niin kaupungille, satamaan kuin kauniille hiekkarannoillekin. Vuokraa loma-asunto Albaniasta ja koe ihana loma Vlorëssa!

Vuokraa loma-asunto Vlorësta

Varaa loma-asunto Vlorëssa helposti kauttamme

Kun lomailet Vlorëssa, voit samalla ihailla alueen upeita maisemia, jota värittävät niin jylhät vuoristot kuin kauniit ranta-alueetkin. Vlorë ja sen monipuolinen luonto tarjoavat mahdollisuuden harrastaa myös erilaisia aktiviteetteja, kuten vaellusta tai sukeltamista. Muista siis pakata mukaasi vaelluskengät ja uimapuku, mikäli suunnitelmissa on loma Vlorëssa! 

Aktiviteettien ja maisemien lisäksi Vlorëssa voi nauttia myös sen monipuolisesta kulttuuri- ja nähtävyystarjonnasta. Alue tunnetaan esimerkiksi kauniista monumenteistaan ja raunioistaan. Alueen historiasta kertoo muun muassa upea Muradien moskeija, joka rakennetiin vuonna 1537 Turkin vallan alla.