search

Vuokraa loma-asunto Ohridjärveltä

Ohridjärvi kuuluu UNESCOn suojelualueisiin, joihin se lisättiin vuonna 1979. Tämä kertoo alueen ainutlaatuisuudesta sekä merkityksestä koko alueelle. Vuokraa loma-asunto Ohridjärveltä, jonka ympäristössä asustaa yli 200 kotoperäistä eläin- ja kasvilajia. Näihin lajeihin kuuluu muun muassa lukuisia eri kaloja, kuten nieriä ja taimen sekä monia eri lintulajeja. Kun olet lomalla Albaniassa, Ohridjärvi on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Kauttamme voit vuokrata myös loma-asunnot alueelta, jolloin Ohridjärven alue on aivan ulottuvillasi. Vuokraa loma-asunto Albaniasta ja suuntaa lomalle Ohridjärvelle! 

Vuokraa loma-asunto Ohridjärveltä

Makedonian rajanaapurina

Ohridjärvi on yksi Balkanin niemimaan suurimmista sekä yksi maapallon vanhimmista järvistä. Ohridjärvi on kuuluisa kirkkaasta vedestään sekä upeista makeanveden helmistään. Ohridjärven alueella yhdistyvät  useat kulttuurivaikutteet, sillä sekä Kreikan että Makedonian rajat ovat lähellä. Valtaosa järvestä sijaitseekin Makedonian puolella ja pienempi osa Albaniassa. Ohridjärven ympäristössä asuu noin 200 000 ihmistä ja tärkein kaupunki alueella on Pogradec, jonka lisäksi alueella sijaitsee monia kalastajakyliä. Kalastuksen lisäksi matkailusta on muodostunut alueen tärkeimpiä elinkeinoja. Vuokraa loma-asunto Ohridjärveltä ja koe upea kulttuureiden risteyskohta sekä Ohridjärven monipuolisuus!

Varaa loma-asunto Ohridjärveltä turvallisesti kauttamme

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Ohridjärveltä, vierailet todennäköisesti myös Pogradecin kaupungissa. Sieltä voit tehdä retken myös läheiseen Linin kylään, joka sijaitsee Pogradecin pohjoispuolella. Linistä löydät monia argeologisia kaivauspaikkoja sekä muinaisia mosaiikkeja sekä muureja, jotka kertovat tarinoita alueen historiasta. Luontoystäville on tarjolla kaunis Drilonin kansallispuisto, joka sijaitsee vain 10 minuutin automatkan päässä. Ohridjärven ympäristö kutsuu sinut myös nauttimaan kävelyretkistä järven rannoilla sekä pulahtamaan uimaan sen virkistävään veteen. Vuokraa loma-asunto Ohridjärveltä vaikka heti tänään!