search

Vuokraa loma-asunto Albaniasta

Parin vuoden takainen uutuus ja mahdollisuus NOVASOLilla on vuokrata loma-asunto Albaniasta. Voit nyt vuokrata muun muassa loma-asuntoja jotka sijaitsevat kesäkaupunki Durrësissa, vain 50 metriä rannasta. NOVASOLilla on myös loma-asuntoja useassa muussa Albanian suositussa lomakohteessa – esimerkiksi Varnasta ja Tiranasta. Voit varata loma-asunnon tai huoneiston suoraan kotisivuiltamme helposti ja turvallisesti.

Vuokraa loma-asunto Albaniasta

Tutustu Dürresiin

Durrës on tänään yksi Albanian suurimmista kaupungeista. Kaupungissa asuu vakituisesti 100 000 asukasta mutta numero kaksinkertaistuu joka kesä, johtuen suosituille uimarannoille virtaavista turisteista. Adrianmeren laajat hiekkarannikot ovat erityisen houkuttelevia lapsiperheille johtuen lämpimästä ja matalasta vedestä. NOVASOLilta löydät lomaasi varten runsaasti rannan lähistöllä sijaitsevia huoneistoja, ja yhden jos toisenkin omakotitalon.

Vuokraa loma-asunto Albaniasta NOVASOLin kautta

Vuokraa loma-asunto tai talo Albaniasta kauttamme helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme. Henkilökuntamme on tarkastanut kaikki loma-asunnot Albaniassa taatakseen niiden laadun ja jokaiseen varaukseen sisältyy ilmainen perusturvapakettimme. Mikäli haluat varata asunnon, voit suorittaa varauksen helposti onlinessa kotisivullamme, tai soittaa meille niin autamme sinua mielellämme. Tervetuloa NOVASOLille ja Albanian loma-asunnoillemme!