search

Vuokraa loma-asunto Zeelandista

Zeelandin hurmaava provinssi on Alankomaiden provinsseista kaikkein läntisin ja harvimmin asuttua seutua. Zeeland koostuu pääosin saarista ja vesialueista, joita riittää silmänkantamattomiin. Jokaisella saarella on omat perinteensä, murteensa sekä tapansa, joten jokainen niistä on hyvin erilainen matkakohde ja näin ollen ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Vuokraa huvila tai huoneisto Alankomaista ja suuntaa lomalle Zeelandiin!

Zeeland on varsinainen unelmakohde sekä upean aurinkoinen ja sinivihreä keidas kaikille vesiurheilusta kiinnostuneille. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Zeelandista, voit harrastaa lukuisia eri vesiurheilulajeja ja yhdistellä sitä myös nähtävyyksien kiertelyyn. Zeelannin seutu tarjoaa runsaasti erilaisia käyntikohteita, kuten historiallisia kaupunkeja, kuvankauniita kyliä, upeita museoita, nähtävyyksiä ja tapahtumia, herkullista ruokaa unohtamatta!

Vuokraa loma-asunto Zeelandista

Middelburg

Middelburg, Zeelannin hallinnollinen keskus, on pieni mutta hurmaava kaupunki, jonka historia ulottuu aina 800-luvulle saakka. Kaupungista löydät yli 1000 kansallista monumenttia, mikä tekee siitä yhden Alankomaiden historiallisesti merkittävimmistä kaupungeista. Middelburgissa sijaitsee myös kaunis luostari, joka toimii nykyään yleisölle avoinna olevana museona. Kaupungin näkyvimpiä nähtävyyksiä on ”Lange Jan”, joka on myös yksi Alankomaiden korkeimmista kirkontorneista. Vuokraa loma-asunto Zeelandista ja vieraile Middelburgin kauniilla torilla, jonka reunalla sijaitsee myös upea kaupungintalo. Myös kaupungin lukuisat kirkot sekä satama-alue ovat vierailemisen arvoisia käyntikohteita.

Tekemistä ja koettavaa

Mikäli olette huvittelun tarpeessa, suunnatkaa koko perheen voimin Deltapark Neelthe Jans –teemapuistoon! Puisto on sekä opettavainen että hauska kokemus, ja siellä riittää tekemistä koko perheelle. Voit tutustua puiston lukuisiin näyttelyihin, uida merileijonien kanssa ja kokea hurrikaanin erityisessä simulaattorissa. Lapset rakastavat taatusti puiston vesileikkipuistoa, akvaariota sekä ranta-aluetta. Myös upea Minimundi on mielenkiintoinen ja mieleenpainuva käyntikohde, jossa muun muassa miniatyyrimaailma ja huvipuisto hauskuuttavat koko perhettä.

Perheloma Zeelandissa

Varaa loma-asunto Zeelandista ja koe upea osa Hollantia

Vuokrattu koma-asunto Zeelandista tarjoaa erinomaisen tilaisuuden vierailla myös Zierikzeen ja Bruinissen kiehtovissa satamissa. Zierikzeessä ollessa kannattaa tutustua ja kierrellä myös vanhassa kaupungissa, ja nauttia vaikkapa lounasta tai iltapäiväkahvit jossakin rauhallisessa kahvilassa.

Zeelandissa sijaitsee myös Alankomaiden suurin kansallispuisto, Oosterschelde. Puisto on erittäin suosittu kohde sukeltajien keskuudessa, sillä alueen vedenalainen maailma on hyvin rikasta ja monipuolista. Suosittuja sukelluspaikkoja Oosterscheldessä ovat esimerkiksi Stavenisse ja Wissenkerke. Mikäli olet kiinnostunut sukeltamisesta, vuokraa loma-asunto Alankomaista ja vietä upea loma Zeelandissa!