search

Vuokraa loma-asunto Utrechtistä

Alankomaat, tuo värikkäiden tulppaanien, lukemattomien pyöräilijöiden ja kauniiden tuulimyllyjen maa, houkuttelee vuosittain runsaasti turisteja, joista monet myös palaavat takaisin vuosi toisensa jälkeen. Huvila tai huoneisto Alankomaissa on erinomainen tapa lähteä nauttimaan ja tutustumaan tähän upeaan maahan ja sen monipuolisiin provinsseihin. Yksi Hollannin suosituimmista alueista on Utrecht, joka sijaitsee maan keskiosassa. Loma-asunto Utrechtissä tarjoaa jotakin niin virkistymistä kaipaaville rentoutujille kuin seikkailunhaluisillekin lomailijoille, joten Utrechtissä viihtyvät loistavasti kaikki vauvasta vaariin. Myös Utrechtin kaupunki, joka on myös provinssin pääkaupunki, tarjoaa paljon nähtävää ja tutkittavaa. Vuokraa loma-asunto Utrechtistä NOVASOLin kautta ja vietä ainutlaatuinen loma Alankomaissa!

Vuokraa loma-asunto Utrechtistä

Varaa loma-asunto Utrechtistä

Utrechtin provinssi on pinta-alaltaan pienin Alankomaiden 12 provinssista. Loma-asunnot Utrechtissä sijaitsevat lähellä turistikohteita ja monipuolisia palveluita, ja yksi ihanteellisimmista seuduista lomailuun on Bunschoten-Spakenburg, missä NOVASOLilla on runsaasti loma-asuntoja vuokrattavana. Tästä ihastuttavasti pikkukylästä sinun on helppo tehdä retkiä ja tutkimusmatkoja muualle seudulle. Utrechtin alue sopii erinomaisesti myös pyöräilemiseen sekä kävelyretkien tekoon, joiden aikana koko perhe voi nauttia kuvankauniista maisemista. Erityisesti Heuvelrugin kansallispuisto  on luontoystävien, kauniista maisemista nauttivien sekä lapsiperheiden suosiossa. Puistossa vieraat voivat nähdä suloisia eläimiä ja ihastella vaihtelevaa, henkeäsalpaavan upeaa luontoa.

Vuokraa loma-asunto Utrechtistä ja vieraile samalla myös provinssin pääkaupungissa, Utrechtissä! Kaupungin kellotorni kohoaa 112 metrin korkeuteen, mikä tekee siitä Alankomaiden korkeimman kellotornin. Voit kiivetätorniin ihailemaan kaupungin ylle avautumia maisemia ja napsimaan upeita lomakuvia muistoksi matkasta. Tornia ympäröi upea keskiaikainen kaupunki, josta löydät esimerkiksi muinaisia monumentteja, kanaaleja ja kanavia. Utrechtin kaupunkiin on helpointa tutustua jalan ja pyöräilen, tai voit hypätä veneen, kanootin tai gondolan kyytiin, jolloin saat hieman erilaista perspektiiviä kaupungista. Päiväretki Utrechtiin on ehdottomasti kannattava idea, kun mietitte koko perheelle sopivaa tekemistä lomaillessanne Alankomaissa ja Utrechtin provinssissa. Kun teillä on vuokrattuna loma-asunto Utrechtissä, voitte myös vierailla esimerkiksi rautatiemuseossa tai upeassa arkkitehtuurin taidonnäytteessä, Rietveld-Schröderin talossa. Loma-asunto Alankomaissa on paras tapa tutustua maahan ja sen ihmisiin, joten varaa omasi vaikka jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Utrechtistä

Lapsiystävällinen loma Utrechtissä

Alankomaat ja sen modernit, hyvinvarustellut loma-asunnot ovat monien lapsiperheiden suosiossa. Myös Utrechtin seutu tarjoaa hyvän valikoiman loma-asuntoja eri hinta- ja kokoluokissa, joten niin pieni kuin isokin perhe löytää varmasti itselleen mieluisan loma-asunnon. Lapsia kiinnostavia käyntikohteita ovat esimerkiksi huikea KidZcity Utrechtin kaupungissa sekä Monkey Town Amersfoortissa. Utrechtse Heuvelrugin kansallispuiston korkeimmalla paikalla, puiden keskellä sijaitseva Pyramid of Austerlitz on huikea 36 metriä korkea pyramidi, jonka Napoleonin sotilaat rakensivat vuonna 1804. Pyramidin huipulla on kivinen obeliski, joka on peräisin vuodelta 1894.

Loma upealla Utrechtin seudulla

Vuokraa loma-asunto Utrechtistä ja vietä loma keskellä ainutlaatuisia maisemia. Loma-asunnossa voit viettää lomaa omassa rauhassa, omin ehdoin ja aikatauluin. Utrechtissä on mukava nautiskella ulkoilmasta lähtemällä vaikkapa pitkälle kävelyretkelle, tai hyppäämällä pyörän selkään. Samalla voit ihastella kuvauksellisia kalastajakyliä, historiallisia kaupunkeja sekä inspiroitua seudun kauneudesta. Utrechtin provinssin keskeisen sijainnin ansiosta, voit helposti tehdä retkiä myös sen naapuriprovinsseihin, kuten:

Voit myös pakata mukaasi uimavarusteet ja suunnata päiväksi Pohjanmeren rannikolle. Voitte rakennella yhdessä hiekkalinnoja ja tuntea Pohjanmeren miellyttävän rantahietikon varpaidenne alla. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja vietä upea loma Utrechtissä yhdessä perheesi kanssa!