search

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Hollannista

Haluatko viettää lomaa vuokrattavassa loma-asunnossa Alankomaissa? Yksi maan suosituimmista alueista on Pohjois-Hollannin provinssi. Seudulla voit viettää lomaa esimerkiksi Pohjanmeren rannalla loikoillen tai tutkimalla maan upeaa pääkaupunkia Amsterdamia. Vuokraa loma-asunto Alankomaista NOVASOLin kautta ja voit viettää upean loman Pohjois-Hollannin seudulla rennosti oman loma-asunnon suojissa. Pohjois-Hollanti on erinomainen lomakohde koko perheelle!

Vuokraa loma-asunto Pohjois-Hollannista

Varaa loma-asunto Pohjois-Hollannista

Pohjois-Hollanti on ainutlaatuinen yhdistelmä luontoa sekä kulttuuria. Vuokraa loma-asunto Pohjois-Hollannista keskeltä idyllisiä maisemia tai esimerkiksi läheltä kauniita ranta-alueita. Lisäksi seudulta löytyy lukuisia värikkäitä kukkapeltoja, jotka myös omalta osaltaan kaunistavat ja koristavat Pohjois-Hollannin upeita maisemia. Kuulostaisiko tämä hyvältä lomanviettopaikalta sinulle ja perheellesi?

Kukkapeltojen, hiekkadyynien ja fantastisen Pohjanmeren rannikkoalueen lisäksi Pohjois-Hollanti tarjoaa perinteisiä ja Alankomaille tyypillisiä pikkukyliä, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Mikäli kaipaat lomalta rauhallisuutta ja rentoutumista, huvila tai huoneisto Pohjois-Hollannissa tai muualla Alankomaissa  voi olla vastaus toiveisiisi. Mikäli kaipaat kuitenkin välillä vähän energisempää menoa, Pohjois-Hollanti tarjoaa myös vilkasta kaupunkielämää, sillä alueen suurin kaupunki on Amsterdam, Alankomaiden pääkaupunki.

Amsterdam

Loma-asunnot Pohjanmeren rannalla

Mikäli haluat vaihtaa sataprosenttisesti vapaalle, loma-asunto Pohjois-Hollannissa Pohjanmerellä soveltuu tarkoitukseen täydellisesti. Mistä tahansa vuokraatkin loma-asunnon Pohjois-Hollannissa, olette aina lähellä Pohjanmeren rannikkoa sekä Ijsselmeerta, Alankomaiden suurinta järveä. Seudulla on helppoa nauttia pitkistä kävelyistä, laiskotella aurinkotuolissa tai lueskella hyvää kirjaa Pohjanmeren hiekkarannalla. Kaikki tämä on mahdollista silloin, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Pohjois-Hollannissa! Haluaisitko kenties ottaa myös lemmikkisi mukaan lomalle? Myös silloin Alankomaat ovat erittäin varteenotettava vaihtoehto, sillä maa tunnetaan erittäin koiraystävällisenä lomakohteena. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman lemmikkiystävällisiä loma-asuntoja, joihin nelijalkainen ystäväsi on lämpimästi tervetullut viettämään lomaa yhdessä perheensä kanssa. Mikäpä olisikaan upeampaa, kuin lähteä aamukävelylle Pohjanmeren rannalle?

Nähtävyyksiä ja käyntikohteita Pohjois-Hollannissa

Pohjois-Hollanti tarjoaa runsaasti nähtävyyksiä ja käyntikohteita, joiden parissa viihtyy helposti koko perhe. Yksi provinssin käymisen arvoisista kohteista on sen pääkaupunki Haarlem. Kaupungin keskusaukiolla sijaitseva tori on avoinna lähes joka päivä ja sieltä voit ostaa muun muassa tuoreita, seudulla tuotettuja raaka-aineita, joista voitte yhdessä valmistaa herkullisen päivällisen loma-asuntonne keittiössä. St. Bavon katedraali sekä lukuisat museot tekevät Haarlemista mielenkiintoisen kohteen kaikille kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille. Lapsia kiehtoo takuuvarmasti Euroopan suurin leikkipuisto, Linnaeushof, joka sijaitsee aivan kaupungin edustalla. Enkhuizenissa sijaitseva Sprookjeswonderland on upea teemapuisto, jota hallitsevat saduista inspiraatiota ammentavat nuket ja rakennukset.

Loma Pohjois-Hollannissa

Vieraile Amsterdamissa, Alankomaiden pääkaupungissa

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam kuuluu ehdottomien käyntikohteiden listalle. Kaupungin lukuisat nähtävyydet ja museot, joissa on esillä muun muassa Rembrandtin ja Van Goghin töitä, houkuttelevat vuosittain suuren määrän vierailijoita. Amsterdamin julkinen liikenne toimii myös erinomaisesti, mikä tekee kaupungissa liikkumisesta helppoa ja miellyttävää. Jokaiselle perheenjäsenelle riittää katseltavaa ja tehtävää, joten Amsterdam on takuuvarma tylsyyden estäjä. Yksi mieleenpainuvista elämyksistä koko perheelle on varmasti jokin Amsterdamin monista kanaaliristeilyistä, joiden aikana on mukava tutkailla kaupungia toisenlaisesta vinkkelistä. Kaupungista löytyy myös yksi monista Madame Tussauds’in maailmankuuluista vahakabineteista. Mikäli haluatte tehdä ostoksia, suunnatkaa 9 Straatjesiin, mistä löydätte paikallisia, hieman valtavirrasta poikkeavia kauppoja ja liikkeitä, perinteisiä ravintoloita sekä paikallisia erikoisuuksia ja herkkuja, joihin kuuluvat esimerkiksi lukuisat erilaiset juustot. Vuokraa loma-asunto Pohjois-Hollannista ja suuntaa kaupunkilomalle Amsterdamiin!

Vieraile Amsterdamissa

Huvilat ja huoneistot Pohjois-Hollannissa

Pohjois-Hollanti tarjoaa runsaasti nähtävää lomailijoille, joten luonnollisesti myös NOVASOLilla on runsas valikoima loma-asuntoja seudulla. Pohjois-Hollanti on täynnä ihastuttavia pikkukyliä, romanttisia ranta-alueita, kiehtovia dyynejä sekä vehreitä maisemia. Täällä voit rentoutua rauhassa ja ladata akkuja yhdessä perheesi kanssa. Voitte vierailla myös läheisellä Texelin saarella, joka on suurin ja väkirikkain Vattimerellä sijaitsevisa Länsifriiseinsaarista. Saarelle pääsee helposti lautalla ja saarella on mukava liikkua esimerkiksi pyöräillen.  Texelin kaiken kaikkiaan 30 kilometriä pitkä pyöräreitistö on erittäin kattava ja yhdistää saaren kaikki kylät toisiinsa ja johdattaa matkailijan läpi kauniiden maisemien. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja lähde tutkimusmatkalle Pohjois-Hollannin provinssiin!