search

Vuokraa loma-asunto Limburgista

Limburgin provinssi sijaitsee aivan Hollanin eteläosissa, Saksan ja Belgian rajojen välissä. Se on yksi suosituimmista lomakohteista maassa, eikä ihme - kulkuyhteydet ovat loistavat ja provinssin pääkaupunki Maastricht on hyvin kaunis. Vuokraa loma-asunto Limburgista ja vietä tunnelmallinen loma Hollannissa!

 

Vuokraa loma-asunto Limburgista

Limburgin seutu

Limburgin provinssi on erityisen tunnettu ruokakulttuurista sekä ystävällisistä asukkaistaan. Limburgissa et tule todennäköisesti koskaan olemaan turhan kaukana ravintolasta, jossa voit maistella paikallisia herkkuja sekä Hollannin tunnettuja juustoja. Alue on suosittu lomakohde myös naapurimaiden keskuudessa, sillä erityisesti saksalaiset viettävät lomansa usein Limburgissa.

 

Maastricht
 

Vierailu Limburgin provinssin pääkaupungissa Maastrichtissa on lähes välttämätön. Kaupungissa on vähän kaikkea; täältä löydät historiaa, kulttuuria, ruokaa, juomaa sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Jokaiselle löytyy jotakin. Kaupungilla on hyvin rikas ja pitkä historia, joka on jättänyt merkkinsä kaupunkiin. Muista ottaa kamerasi mukaan!

 

Maastricht

Loma Limburgissa ympäri vuoden

Limburgissa voit nauttia lomastasi ympäri vuoden. Provinssin alueella sijaitsee monia kansallispuistoja, joiden maisemat vaihtuvat koko ajan - erityisesti syksyisin voit tehdä romanttisia kävelyitä upean luonnon keskellä. Yksi näistä on De Grote Peel, josta löydät silmien kantamattomiin upeita niittyjä. Limburgissa sijaitsee myös Reormondin kaupunki, jota joskus luonnehditaan Hollannin kauneimmaksi kaupungiksi. Valitsitpa loma-asunnon mistä päin Limburgia tahansa, et koskaan ole kaukana luonnosta ja kauniista nähtävyyksistä.

Limburgin nähtävyydet

Limburgista löytyy tekemistä kaikenikäisille. Lapsiperheille voittamaton kohde on Pretpark de Valkenier, teemapuisto Valkenburgissa. Kattava valikoima puistoja, ratoja, huvipuistolaitteita ja vesiurheilumahdollisuuksia pitää koko perheen kiireisenä koko päivän! Jos haluat rentoutua lomallasi, kannattaa suunnaksi ottaa kuuluisa hotelli-kylpylä Thermae 2000. Useat uima-altaat ja saunat takaavat täydellisen irtioton arjesta. Erityisesti Maastrichtin alueelta löydät luolia ja muita luonnon ihmeitä, jotka kiinnostavat varmasti koko perhettä.

 

Loma Limburgissa

 

Varaa loma-asunto Limburgista

 

NOVASOL tarjoaa paljon majoitusvaihtoehtoja myös Limburgissa - sinulle jää vain päätettäväksi, mihin haluat matkustaa. Jos Limburg ei kuulostanut parhaalta vaihtoehdolta, voit selata muita kohteita verkkosivuillamme. Meille on tärkeintä, että majoitus vastaa juuri sinun tarpeitasi. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja vietä upea loma Limburgissa!