search

Vuokraa loma-asunto Groningenista

Kuulostaako loma-asunto Pohjanmeren rannalla mahtavalta? Tutustu Groningenin provinssiin - autenttinen provinssi sijaitsee meren rannalla, lähellä Saksan rajaa. Voit halutessasi yhdistää lomaasi jopa kaksi maata, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Groningenista!

 

Vuokraa loma-asunto Groningenista

Groningenin alue ja nähtävyydet

Groningen historia on pitkä ja rikas. Provinssin samanniminen pääkaupunki mainitaan ensimmäistä kertaa historiankirjoissa jo vuonna 1040 - se voi tosin olla vieläkin vanhempi. Kaupungin kulta-aikaa oli 1500-luku, josta on jäänyt monia jäänteitä koristamaan kaupunkia vielä tänäkin päivänä. Provinssin luonto on samantyyppistä kuin muuallakin maassa. Groningen on oiva kohde jos haluat tutustua luontoon ja alueeseen vaikkapa pyöräillen; lukuisat niityt, nummet ja metsiköt kätkevät sisäänsä huikeita maisemia. Groningenissa on myös paljon vanhoja pikkukyliä ja maatiloja, joissa voit tuntea menneet vuosisadat.

 

Provinssin alueella asuu noin 600,000 asukasta, joista noin 200,000 asuu pääkaupungissa. Jos siis etsit lomallasi yöelämää ja kulttuurikohteita, kannattaa suunnaksi ottaa provinssin pääkaupunki. Kaupungissa on suuri valikoima gallerioita, museoita, teattereita sekä ravintoloita ja baareja. Mielenkiintoisimpia museoita lienevät Groninger museum sekä Noordelijk Scheepvaartmuseum, merimuseo, jotka molemmat sijaitsevat Groningenin kaupungissa.

 

Myös lapsiperheille löytyy paljon tekemistä. Pieterburenin hyljekeskuksessa voit ihastella hylkeitä, Nienoordista löydät taas suuren ulkoilmapuiston uima-altaineen ja köysiratoineen. Monissa kaupungeissa on myös sisäleikkipuistoja.

 

Loma Groningenissa

Varaa loma-asunto Groningenista

 

Groningenista löydät lukuisia keskiaikaisia kirkkoja, maatiloja, tunnuksenomaisia tuulimyllyjä sekä idyllisiä pikkukyliä. Kaunis luonto houkuttelee rentoutumaan, mutta myöskään tekeminen ei lopu kesken täällä. Meren läheisyys tarjoaa mahdollisuuden harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja. Vuokraa loma-asunto Groningenista ja lähde Pohjanmeren rannalle rentoutumaan! NOVASOLin kautta löydät loma-asunnot Alankomaista eri hinta- ja kokoluokissa, joten voit vapaasti valita, missä päin maata haluat lomaasi viettää.