search

Vuokraa loma-asunto Gelderlandista

Gelderlandin provinssi on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle - alue on täynnä koskemattomia metsiä, niittyjä ja historiallisia nähtävyyksiä. Myös aktiivilomasta nauttivat löytävät Gelderlandista paikkansa. Vuokraa loma-asunto Gelderlandista NOVASOLin kautta ja vietä upea loma tässä ihastuttavassa provinssissa!

Vuokraa loma-asunto Gelderlandista

Gelderland alueena

Gelderlandille tyypillinen maisema on vihreä - alueella on paljon metsiä, vihreitä nummia ja kukkaketoja. Täältä eivät lenkkeilyreitit lopu kesken. Kuten muuallakin maassa, on pyöräily hyvin suosittua myös Gelderlandissa. Vuokraa vaikkapa pyörät koko perheellesi ja tutustukaa alueeseen pyöräillen!

 

Suosittelemme tutustumaan ainakin neljään kaupunkiin lomallasi Gelderlandissa; Arnhem eli provinssin pääkaupunki, Apeldoorn, Zaltbommel sekä Culemborg ovat kaikki upeita kohteita niin nähtävyyksien kuin maisemienkin kannalta. Jos lomasi sattuu kevään kuukausille, kannattaa vierailla myös yhdellä monista hedelmätarhoista. Keväällä suurin osa puista kukkii, joten maisemat ovat varmasti henkeäsalpaavat. Arnhemin yksi suosituimmista kohteista on Arnhemin sotamuseo. Jos olet kiinnostunut vähänkään historiasta tai kulttuurista, on museo ehdottomasti käymisen arvoinen. Museon näyttely esittelee Gelderlandin aluetta muun muassa toisen maailmansodan aikana.

Muut nähtävyydet Gelderlandissa

Gelderlandissa on paljon nähtävyyksiä erityisesti lapsiperheille. Arnhemissä sijaitseva Burgers’ Zoo on suuri eläinpuisto, josta löydät eläinten lisäksi myös leikkipuiston sekä ravintolan. Toinen suosittu lapsiperheiden kohde on Apenheul, jossa voit tutustua vapaana liikkuviin apinoihin. Myös Apenheulissa on monia ravintolavaihtoehtoja sekä matkamuistomyymälä.

 

Harderwijkissä sijaitseva delfinaario sekä Apeldoornissa sijaitseva Koningin Juliana Toren-huvipuisto ovat myös käymisen arvoisia kohteita.

Hieman aikuisempaan makuun suosittelemme Kröller-Müller-museossa vierailua. Museo sijaitsee Otterlossa, ja siellä on maailman toiseksi suurin kokoelma Van Goghin teoksia.

Varaa loma-asunto Gelderlandista

NOVASOL tarjoaa kattavan valikoiman majoitusvaihtoehtoja ympäri Alankomaita - voit tutustua niihin kaikkiin verkkosivuillame. Gelderland tarjoaa tekemistä koko perheelle, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikki kohteemme ovat hyvin varusteltuja ja sopivia koko perhee lomalle. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja muualta Euroopasta NOVASOLin kautta helposti ja turvallisesti!