search

Vuokraa loma-asunto Friisinmaasta

Friisinmaan provinssi sijaitsee Pohjanmeren rannalla, Hollannin pohjoisosissa. Jos rakastat merta ja rauhallista ympäristöä, on Friisinmaa oikea valinta - 650 kilometriä vesireittejä, yli 400 monumenttia, kanaaleja, museoita ja vanhoja palatseja. Friisinmaassa puhutaan myös muista provinsseista poiketen omaa kieltä, friisiä. NOVASOLilta voit vuokrata loma-asunnon vaikkapa rannalta, jotta voit joka aamu herätä meren äärellä. Vuokraa loma-asunto Friisinmaasta ja vietä ikimuistoinen loma!

Vuokraa loma-asunto Friisinmaasta

Loma ja nähtävyydet Friisinmaassa

Hollannilla on paljon tarjottavaa pienestä koostaan huolimatta. Tulppaanien, juustojen ja pyöräretkien lisäksi löydät täältä muutakin - myös Friisinmaasta. Yksi kiehtovimmista kohteista on provinssin pääkaupunki Leeuwarden, jonka rikas ja pitkä historia viihdyttää matkailijoita koko päivän. Kaupungissa on runsas valikoima idyllisiä ravintoloita, kahviloita ja mukulakivikatuja. Suosittelemme vierailemaan ainakin Oldehove-tornissa, jossa saat aivan uuden perspektiivin kaupunkiin noin 40 metrin korkeudesta.

Lemmikit mukaan lomalle

Etkö halua jättää nelijalkaista ystävääsi kotiin lomasi ajaksi? NOVASOLilta löydät myös lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, joihin lemmikit ovat enemmän kuin tervetulleita. Voit selata näitä vaihtoehtoja verkkosivuillamme. Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät!

Loma Friisinmaassa lemmikin kanssa

Varaa loma-asunto Friisinmaasta helposti suoraan netistä

NOVASOLilta löydät kattavan valikoiman majoitusta myös Friisinmaalta - kaikki kohteemme ovat ennalta tarkastettuja ja luotettavia. Onko lomasi alkamaisillaan mutta majoitus uupuu? Tarkista viimehetken varaustilanne verkkosivuiltamme ja ota äkkilähtö! Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja vietä loma Friisinmaassa, tai tutustu muihin kohteisiin verkkosivuiltamme - aina helposti ja turvallisesti NOVASOLilta.